Emlékezetzavarban szenved az orosz Veronika: mindennap emlékeztetni kell, hogy férje elvált tőle

Forrás: Shutterstock -
válás férj beteg emlékezetvesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronikát mindennap emlékeztetni kell arra, hogy férje elvált tőle: a nő újra és újra megsiratja szerelme elvesztését.

Újra és újra elvesztett szerelmét siratja az orosz Veronika Mescheryakova, akinél egy ritka betegség miatt emlékezetzavar alakult ki. A férje tavaly novemberben vált el a nőtől azután, hogy Veronika állapota romlani kezdett. Mivel a nő nem emlékszik erre, mindennap el kell mondani neki, hogy a párja nem fog visszatérni.

Újra és újra elvesztett szerelmét siratja az orosz Veronika Mescheryakova, akinél egy ritka betegség miatt emlékezetzavar alakult ki (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock


Általában a nap elején még meg van győződve Veronika arról, hogy férje csupán dolgozik, estére azonban fel kell világosítani arról, hogy hiába várja. A nő mindennap zokogásban tör ki, miután rájön, szerelme nem fog hozzá visszatérni - írja a The Sun.

Veronika egy bizonyos porfíria nevű betegségben szenved, ami valójában egy betegségcsoport: olyan létfontosságú enzimek hiányoznak a szervezetből, amelyek a kifogástalan működéséhez nélkülözhetetlenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.