Selena Gomez majdnem meghalt veseátültetése közben

Forrás: AFP -
operáció Selena Gomez halál veseátültetés komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez nagyon komoly műtéten esett át tavaly májusban: veseátültetése volt. Önmagában is borzasztóan rizikós egy ilyen beavatkozás, de most kiderült, hogy az operáció során veszélyes komplikációk merültek fel. Az énekesnő majdnem belehalt az életmentő műtétbe.

Selena Gomez nagyon régóta küzdött a lupusz nevű betegséggel, amely olyannyira súlyos lett nála, hogy veseátültetésre szorult. Tavaly májusban végezték el az operációt a legnagyobb titokban. Csak szeptemberben számolt be Instagram-oldalán a beavatkozásról, és arról, hogy legjobb barátnője adta oda az egyik veséjét, vagyis a legnagyobb ajándékot, amit az életben valaha kaphatott.

Selena Gomez majdnem meghalt Forrás: AFP

Kiderült azonban, hogy a beavatkozás egyáltalán nem ment olyan simán, ahogy azt Selena beállította. Az énekesnő barátnője, Francia Raisa elárulta, hogy a sztár majdnem belehalt a műtétbe. „

Azonnal műtőbe vitték, és a lábából vett vénával építették újra az eret. Meg is halhatott volna"

Metro

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.