Vajna Timi nem bírja már a hormonkezelést: a májával vannak gondok

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi baba máj hormonkezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi idén babát szeretne, és mindent megtesz azért, hogy sikerüljön. Hormonkezeléseket kap már egy ideje, amiktől nagyon szenved: felpuffad a hasa, és már a mája sem bírja a sok injekciót.

Vajna Timi nem titkolózik tovább a gyermekvállalásról a rajongók előtt, elárulta, hogy belevágtak Andyvel a babaprojektbe. Kiderült, hogy Timi hormonkezeléseket kap, ráadásul elég sokat. Naponta négy injekciót kap, hogy még több petesejtet termeljen. Ez a mennyiség a Lokál által megkérdezett szakértő szerint általában csak lombikprogram esetén szükséges.

Vajna Timi szervezete egyre kevésbé bírja a hormoninjekciókat Forrás: Instagram/Vajna Timi

hatásukra a szervezet elkezd más hormonokat is termelni, amit a mindennapi életben igencsak érezni lehet.

Vajna Timi mája kikészül a hormonoktól Forrás: Instagram/Vajna Timi
Törőcsik Mari rosszul lett, de így is nyilvánosság elé állt http://www.life.hu/drlife/20180619-torocsik-mari-rosszul-lett-de-igy-is-nyilvanossag-ele-allt.htmlTörőcsik Mari vasárnap vett részt a tiszteletére rendezett ünnepségen Velemen, ám csupán néhány perccel az esemény előtt rosszul lett a művésznő, de így is részt vett a rendezvényen. Dr. Life--Koós János elesett a kertjében, maradandó sérülést szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20180619-koos-janos-elesett-a-kertjeben-maradando-serulest-szenvedett.htmlNem örült Koós János annak a hírnek, amit orvosaitól kapott. Még tavaly januárban esett el a kertjében, kificamodott a válla, ám a rehabilitáció után sem tudja felemelni karját. Így a vitorlázásról is le kell mondania. Dr. LifeOrigoFőeret vágott az orvos a baba körülmetélésénél, vérben úszott a kicsi (18+)http://www.life.hu/drlife/20180618-foeret-vagott-az-orvos-a-baba-korulmetelesenel-verben-uszott-a-kicsi-18.htmlNem akart hinni a szemének az az édesanya, aki körülmetéltette kisfiát. Ám amikor hazaértek, a pici pelenkája vérbe úszott. Az orvos hibázott, másik kórházban látták el a kisfiút, akinél nem tudni, hogy lesz-e felnőttkorára valamilyen hátránya a műhibából. Dr. Life--Fogamzásgátló miatt vesztette el fogait a fiatal modellhttp://www.life.hu/drlife/20180618-fogamzasgatlo-spiral-miatt-vesztette-el-fogait-a-fiatal-modell.htmlElle Jansen hiába álmodozott modellkarrierről, a fogamzásgátló spirál mellékhatásaként tönkrementek fogai és emiatt kénytelen volt lemondani vágyairól. Dr. Life--Másodjára is legyőzte a rákot Hardi Richárd, a Fradi jégorongozójahttp://www.life.hu/drlife/20180618-masodjara-is-legyozte-a-rakot-hardi-richard-a-fradi-jegorongozoja.htmlHardi Richárd kemény küzdelem után tér vissza a Fradi jégkorongosai közé: másodjára is legyőzte a rákot. Dr. Life--Megint baj van: ezért nem műthető Boros Lajos szívehttp://www.life.hu/drlife/20180618-nagy-a-baj-ezert-nem-mutheto-boros-lajos-szive.htmlBoros Lajos hónapok óta vár a gyógyulásra, ehhez azonban meg kellene műteni a szívét. Az operációt pedig egy újabb egészségi probléma miatt ismét el kell halasztani - írja a Blikk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.