64 éve napi négy doboz kólát iszik meg Jackie Page, brit nagymama: így néz ki most

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Siraphol -
nagymama Pepsi kóla dobozos üdítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 éves kora óta naponta négy doboz Pepsit iszik meg a 77 éves brit nagymama, Jackie Page. Ez az italmennyiség nagyjából három millió kockacukrot tartalmaz.

Jackie Page az elmúlt 64 évben naponta négy doboz Pepsi kólát fogyasztott el. Ennek ellenére mindig is egészséges volt, és nem is hízott el. Nem nevezné függőségnek az italhoz való ragaszkodását, azt mondja, egyszerűen csak nagyon szereti, mást nem szívesen iszik.

Jackie 13 éves korában kóstolta meg először a Papsit, édesanyja hatására. Nagyon keveset ivott gyerekként, sem a vizet, sem a tejet nem szerette, így édesanyja nagyon megörült, amikor rátalált a kólára, és lánya szívesen itta azt. Gyerekként még megitta üvegből is a barna üdítőt, ma már csak a dobozosat fogyasztja.

A Coca Cola szóba sem jöhet Page-nél, csak Pepsit hajlandó inni. A családja fel is vette a kapcsolatot a PepsiCo vállalattal, szerintük ugyani Jackie már annyi kólát megivott, hogy részesedés illetné a cég vagyonából.

Szexi fotókat osztott meg magáról a magyar úszó, Sebestyén Dalmahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-szexi-fotokat-osztott-meg-magarol-a-magyar-uszo-sebestyen-dalma.htmlTehetséges és nem mellesleg gyönyörű: a magyar úszónő, Sebestyén Dalma már a közösségi oldalon is egyre népszerűbb. TV + SztárokOrigoKasza Tibi feleségét egy bevásárlóközpontban zaklatta egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181016-kasza-tibi-feleseget-egy-bevasarlokozpontban-zaklatta-egy-ferfi.htmlKasza Tibi döbbenetes dolgot mesélt el Instagram-oldalán: Mankert az egyik bevásárlóközpontban követte egy zaklató. TV + SztárokOrigoÍgy él a világ legfiatalabb milliárdosa, Gustav Magnar Witzoehttp://www.life.hu/sztarok/20181016-igy-el-a-vilag-legfiatalabb-milliardosa-gustav-magnar-witzoe.htmlGustav Magnar Witzoe a világ legfiatalabb férfi milliárdosa. Megmutatjuk, hogyan is éli mindennapjait! TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elárulta, szeretne-e harmadik gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20181016-ordog-nora-elarulta-szeretne-e-haramdik-gyereket.htmlÖrdög Nóra kommentelői nagyon szemfülesen kiszúrták, hogy a műsorvezető mostanában csak bő ruhákat visel, ezért elindult a híresztelés arról, hogy biztosan terhes: most válaszolt a pletykára. TV + Sztárok--Beszóltak Hosszú Katinkának: ezt válaszolta az úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-beszoltak-hosszu-katinkanak-ezt-valaszolta-az-uszono.htmlHosszú Katinka egy mosolygós szelfit tett közzé a minap Instagram-oldalán, melyre egy csúnya beszólást kapott, de nem kellett őt félteni: visszavágott. TV + Sztárok--November első hétvégéjén indul a ValóVilág 9http://www.life.hu/sztarok/20181016-november-elso-hetvegejen-indul-a-valovilag-9.htmlMár nem kell sokáig várni, november 4-én elindul a ValóVilág kilencedik szériája. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.