plasztikai műtét mellkisebbítés műmell mellimplantátum Koholák Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexa döntött: hamarosan kiveteti a mellimplantátumait.

Koholák Alexa élete az utóbbi hónapokban fenekestül felfordult. Megtalálta élete párját a nála 26 évvel idősebb Balázs személyében, akihez nemrég hozzá is ment. Férje alapvetően változtatta meg a felfogását, ma már máshogyan vélekedik a világ dolgairól, mint korábban.

Rájött például arra, hogy nagy hibát követett el akkor, amikor megnagyobbíttatta a melleit.

Fiatalon mindent elkövettem azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Hánytattam magam, hogy vékony legyek, és a mellemet is megnagyobbíttattam. A külvilágnak éltem, a saját szépségem mások szemében igyekeztem felfedezni ahelyett, hogy azt belülről vizsgáltam volna” – mesélte a Borsnak.

De még nem késő változtatni, Alexa most azt fontolgatja, kiveteti az implantátumait. A beavatkozásra azután kerülne sor, hogy véget ér a Csak show és más semmi című műsor, amelyben ő is szerepel.

A változást a férjem, Balázs hozta meg az életembe. Ő egy spirituális ember, egy tisztánlátó, aki azt választotta feladatául, hogy másoknak segítsen” – nyilatkozta.

Ördög Nóra elnémult: forgatásról vitték orvoshozhttp://www.life.hu/drlife/20181025-ordog-nora-elnemult-forgatasrol-vittek-orvoshoz.htmlA Mit tenne a gyereked? című műsor forgatása alatt minden előzmény nélkül elment a hangja Ördög Nórának. Azonnal orvoshoz szállították, kiderült: egy vírusos fertőzés támadta meg a hangszálait. Dr. LifeOrigoIttas vezetés ellen kampányol a férfi, akinek a péniszét is amputálták autóbalesete utánhttp://www.life.hu/drlife/20181024-ittas-vezetes-ellen-kampanyol-a-ferfi-akinek-peniszet-is-amputaltak-autobalesete-utan.htmlEgy autóbaleset következtében elvesztette a lábait és a péniszét. Joe most az ittas vezetés ellen kampányol. Dr. Life--Kiengedték a kórházból Niki Laudáthttp://www.life.hu/drlife/20181024-kiengedtek-a-korhazbol-niki-laudat.htmlCsaknem három hónappal a tüdőátültetése után kiengedték a kórházból a háromszoros Forma–1-es világbajnok Niki Laudát, a konstruktőrök között világbajnoki címvédő Mercedes istálló tanácsadóját. Dr. Life--Műanyagot találtak az emberi székletbenhttp://www.life.hu/drlife/20181024-muanyagot-talaltak-az-emberi-szekletben.htmlMűanyagdarabkákat találtak a kutatók az emberek székletében. Dr. Life--1952 óta vastüdőben él Paul Alexander http://www.life.hu/drlife/20181024-1952-ota-vastudoben-el-paul-alexander.html1952 óta egy gépbe zárva éli életét Paul Alexander. Dr. LifeOrigoErre utalhatnak a száj különböző betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20181024-erre-utalhatnak-a-szaj-kulonbozo-betegsegei.htmlKíváncsi vagy, mire utalhatnak a száj különböző betegségei? Eláruljuk! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.