Így érzi most magát Sas József: őszintén vallott a hogylétéről

Forrás: Wikipédia -
betegség Sas József egészség humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József őszintén vallott az egészségi állapotáról.

Az utóbbi hetekben rossz hírek érkeztek Sas Józsefről: az egészségi állapota miatt lemondta a fellépéseit. A humorista most elérkezettnek látta az időt, hogy tisztázza a vele kapcsolatos pletykákat, és őszintén vallott a hogylétéről.

Felőrlődtem a fellépések szervezése körül adódó problémákban, és egyszerűen felment a vérnyomásom ettől az elmúlt hét évtől. Most például bennem van ugyanannyi gyógyszer, mint amikor kiborultam. Nincs semmi bajom, és nincs fönt a vérnyomásom. Az érrendszerem nem jó, a nyakam fel van vágva, szedek gyógyszereket. Azt mondják, az igazi humorista meghal nagyon korán, fiatalon. És ebben tényleg van valami" – idézte Sas József szavait az ATV műsorából a Blikk Rúzs.

Sas József gyógyszereket szed Forrás: Wikipédia
Szorcsik Viki gerincsérv miatt kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20181123-szorcsik-viki-gerincserv-miatt-korhazba-kerult.htmlSzorcsik Viki imád mozogni, de most éppen a sportimádata juttatta kórházba: gerincsérve lett. Dr. LifeOrigoA katonaság alatt, őrségben fagytak el Antal Imre ujjai, ezért kellett felhagynia a zongorázássalhttp://www.life.hu/drlife/20181123-a-katonasag-alatt-orsegben-fagytak-el-antal-imre-ujjai-ezert-kellett-felhagynia-a-zongorazassal.htmlAzt a nagyközönség is tudta, hogy jobb keze ízületi gyulladása miatt kényszerült elhagyni a zongoraművészi pályát a hetvenes évek elején Antal Imre. Hogy mi okozta a betegséget, arról azonban a művész soha nem beszélt, de most Koncz Gábor elárulta. Dr. LifeOrigoSzebeni István gyomorrontás miatt került kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20181122-szebeni-istvan-gyomorrontas-miatt-kerult-korhazba.htmlKórházba került Szebeni István, a hírt ő maga tette közzé Facebook-oldalán. Gyomorrontás miatt kellett ellátni. Dr. LifeOrigoBerki Krisztián élő videóbejelentkezésben mesélte el: tejérzékenységgel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20181122-berki-krisztian-elo-videobejelentkezesben-meselte-el-tejerzekenyseggel-kuzd.htmlBerki Krisztián arcán sebek jelentek meg, amit a Legbátrabb páros műsorában is láthattak a nézők. Ez volt az oka.Dr. LifeOrigoEzeket a gyógyszereket nem szabad fogyasztani, ha lejártakhttp://www.life.hu/drlife/20181121-ezeket-a-gyogyszereket-nem-szabad-fogyasztani-ha-lejartak.htmlRégóta nagy kérdés, hogy mit kezdjünk a lejárt gyógyszerekkel. Néhány tanulmány szerint nem ártanak azután sem, hogy lejárt a szavatosságuk, vannak azonban olyan gyógyszerek, amelyeket egyáltalán nem tanácsos alkalmazni, mert többet ártanak, mint használnak: ezek azok. Dr. Life--Befelé fordult a mellbimbód? Ezt jelenthetihttp://www.life.hu/drlife/20181119-befele-fordult-a-mellbimbod-ezt-jelentheti.htmlA befelé forduló mellbimbó, amennyiben így született az ember, teljesen ártalmatlan, más a helyzet azonban, ha hirtelen változik meg a bimbó iránya. Ebben az esetben orvoshoz kell fordulni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.