Két szájjal született egy kutya, az egyik fülében fogak vannak

kutya műtét foghúzás száj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé nehezebb természetű volt a társainál az a kutya, amelyről kiderült, hogy két szájjal született. Már beavatkozást is végrehajtottak rajta. 

Először azt hitték, hogy két füllel, ám kiderült, hogy két szájjal született az a kutya, aki egyébként teljesen normális kis ebnek mondható. Először nehéz természetűnek bizonyult, ám mára minden rendben, hála talán a kezeléseknek is.

Két szájjal született egy kutya - Illusztráció Forrás: Shutterstock

Az eb gondozói elmesélték, hogy eleinte úgy tűnt, csak két fog található a fülnél elhelyezkedő szájban, ám később egy altatásos műtét során kiderült, hogy sokkal több, amelyek között volt néhány törött is. Ezeket sikerült eltávolítani, 2 fogat hagytak meg, amelyek látszólag a koponyához kapcsolódnak.

Mint mondták: egyébként egy teljesen normális, szeretettel teli kutyusról van szó, aki egy kis érdekességgel jött a világra.

Ha szeretnéd róla megnézni a képeket, a Daily Star oldalán teheted meg ide kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.