Christina Aguilera fogyás Ronaldo kim kardashian Győzike Orosz Barbara Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is divat volt a karcsúság és az izmos test, néhány sztár pedig különösen kitett magáért. Volt, akiről csak úgy olvadtak le a pluszkilók, és volt olyan is, aki izmosra gyúrta eddig puhos testét. Lássuk, kik diétáztak és edzettek idén a legtöbbet.

Gáspár Győző és Evelin

Mindenki Győzikéje idén nagyon kitett magáért, és igen izmosra gyúrta a testét néhány hónap alatt. Győzi napi három órát edzett, ennek pedig meg is lett az eredménye: idén fittebb volt, mint valaha. De a Gáspár-családból nemcsak ő változott rengeteget: lánya, Evelin is sokat fut és erősít, így az idei Comet-gálán már egy bombanőt láthattunk a pufók kislány helyett.

Fotó: RTLKlub, Hámori Zsófia/Life.hu

Orosz Barbara

A dögös magyar műsorvezetőn eddig sem fedeztünk fel pluszkikókat, idén azonban még karcsúbb volt, mint korábban bármikor. Barbival még augusztusban találkozott a Life.hu riportere, aki ledöbbent a műsorvezető hihetetlen fogysásán. A vörös szépség akkor magánéleti problémák miatt fogyott le, de most már jól van, hiszenkibékült vőlegényével, Lajossal.

Fotó: Mudra László - Origo, Life.hu

Gordon Ramsay

A sztárszakács több mint 13 kilót dobott le magáról az utóbbi egy évben. Ramsay egy hawaii triatlonverseny miatt határozta el egy évvel ezelőtt, hogy formába hozza magát. Keményen diétázott és rengeteget edzett, az eredmény pedig magáért beszél.

Forrás: AFP

Ronaldo

Az egykori focisztár egy időben nagyon elhagyta magát, testsúlya pedig már 120 kiló fölött volt. Szerencsére még időben észbe kapott, és változtatott az életén. Az eredményekkel bárki elégedett lehet: Ronaldo jobban az év első felében jobban nézett ki, mint fénykorában.

Forrás: Facebook / Ronaldo Fenomeno

Christina Aguilera

Kétségtelenül ő az a sztár, aki időn a legtöbbet változott. Az egykor nádszálkarcsú énekesnőt az utóbbi évekbenkemény kritikákkal illették, és illettük mi is a súlya miatt. A sztár azonban megelégelte a dolgot, és változtatott az életmódján. Az eredmény pedig egy egészséges, gyönyörű és roppant jó alakú anyuka lett. A trükkje pedig az, hogya sok-sok cardióedzést lecserélte nyújtásra és body and mind típusú órákra. Szép volt, Christina!

Forrás: AFP

Kim Kardashian

A celeblányról pár napja jelentek meg bikinis fotók, amiken jobban néz ki, mint a terhessége előtt. Tény, hogy a babavárás alatt igencsakkikerekedett sztárnagyon odatette magát, hogy visszanyerje ultranőies alakját. A róla készül bikinis fotókatelnézve azonban egyszerűen nem hisszük el, hogy a 20 kilós fogyást csak edzéssel és diétával érte el. Combjai annyira simák és makulátlanok, mint egy 14 éves fruskának. Kim, te vagy nagyon szerencsés géneket örökölték, vagy jól átejtesz bennünket!

Forrás: Northfoto
Kisó a zumba szerelmese lett http://www.life.hu/ez-zsir/news/20131222-kiss-orsi-kiso-musorvezeto-imadja-a-zumbat.html Jógázz a túlevés és a karácsonyi feszültség ellen! http://www.life.hu/ez-zsir/20131220-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-es-testmozgas-az-unnep-alatt.html Így kerüld el az ünnepek utáni hasfájást! http://www.life.hu/ez-zsir/20131222-igy-keruld-el-az-unnepek-utani-hasfajast.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.