Viva Comet Palvin Barbara Szabó Zsófi VIVA COMET-díj Iszak Eszter sztárok ruha Varga Viktor stílus vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea gyönyörű volt, Dukai Regina dögös, Janicsák Veca egyszerűen természetes, még Kiszel Tünde is vállalhatóan nézett ki. Sőt, Sarka Kata is csak egy kis dekoltázst dobott be a buliba. A 13. VIVA Comet narancssárga és fehér csíkos szőnyegén ők nem is rúghattak labdába. A Life.hu arra vállalkozott, hogy kiválaszt öt olyan összeállítást, amire sokáig emlékezni fogsz.

További képekért kattints ide!



SZABÓ ZSÓFI
A Jóban Rosszban szereplője úgy gondolta, hogy a 2012-ben átlátszó harisnyaruhában megjelenő Tolvai Reniről már eleget beszéltünk, felváltja őt egy kicsit. Az biztos, hogy Szabó Zsófinál többet kevesen mutattak magukból idén. Mégis úgy érezzük, mintha Zsófi kicsit elkésett volna ezzel a szettel, ráadásul a mellbimbótapaszt is megtalálta, így előre azt jósoljuk, nem lesz akkora téma, mint Tolvai Reni volt. (Bocs, Zsófi!) Ha pedig az est tüllhercegnője díjat szeretnénk kiosztani, a sorozatsztár azt is bukta, mert a díjat a kétmilliós ruhában "elsőbálozó" Gáspár Evelinnek ítéljük.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Kattints ide a galériáért!


VARGA VIKTOR és CINTHYA DICTATOR
Varga Viktorról eddig is tudtuk, hogy nem teljesen normális. Társául szegődött mellé az őrültségben Cinthya Dictator, aki parányi bugyiban, némi muszlinnal körítve érkezett a performanszra, amit mások vörös szőnyeges pózolásnak neveznek. A látottak alapján már csak egy kérdésünk van: hogyan lehet Varga Viktornak ilyen hosszú keze?

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

LENDVAI LILLA és LAKATOS MÁRK
Lakatos Márk mellett még sokaknak ismeretlen Lendvai Lilla neve, aki a VIVA Randikommandó című műsorának stylistja. Ők ketten nem fogták vissza magukat, amikor a ruhaválasztásra került a sor. Márk mindent magára dobált, ami hirtelen a keze ügyébe akadt, és csak a szakmájának köszönheti, hogy a káoszból viszonylag átlátható - de még mindig értelmezhetetlen - szettet komponált. Lilla vicces táskás, óriási ékszeres partiszettjéért teljesen oda vagyunk. Remélhetőleg a mellette álló Polgár Odett énekesnő is így gondolja.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Még több fotóért kattints ide!

Stílusmustra a Joy 15. szülinapi bulijánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130531-a-joy-magazin-15-szuletesnap-voros-szonyegen-ruhak-es-sztarok.htmlGlamour gála: 5 felejthetetlen ruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-glamour-women-of-the-year-2013-galan-feledhetetlen-ruhak-a.htmlStory-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.