Egészségmánia az Instagramon - nők, akiket érdemes követned!

főzés egészséges életmód zöldség vegán Instagram gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon amellett, hogy meglesheted, hogyan élnek ismerőseid a hétköznapokban, csodás fotókat találsz a wellness életérzés világszerte népszerű képviselőitől. Ők nem sztárok vagy világhírű szakácsok, egyszerűen csak egészséges ételeket készítő bloggerek, amiket igen gusztán be is mutatnak a világhálón. Mutatjuk is 10 kedvencünket, akiket megéri követni!

1. Deliciouslyella

Ella Woodward blogger növényi alapanyagokból készíti finomságait. A glutén- és cukormentes fogások mellett számtalan smoothie-receptet is találsz az oldalon.

Forrás: Instagram

2. Rawveganblonde

Amber, a blog megálmodója eszméletlen módon variálja konyhájában a gyümölcsöket, zöldségeket és az alacsony zsírtartalmú vegán ételeket. Imádja a csíraféléket és a színesebbnél színesebb kompozíciókat.

Forrás: Instagram

3. Livegreenhealthy

Jenny eszméletlen dolgot művel az ételekkel: hihetetlen kreativitása még azt az egészséges ennivalót is vonzóvá teszi, amit amúgy eszünk ágába sem jutna elfogyasztani. Ételei színesek és gyönyörűek, minden egyes fogástól összefut a nyál a szánkban!

Forrás: Instagram

4. Thewholefooddiary

Kezia és Jared, az egészségmániás házaspár azt mutatja meg követőinek, hány módon variálhatjuk kedvenc ételeinket. Az egészséges alapanyagok náluk is kötelezőek!

Forrás: Instagram

5. Iquitsugar

A cukorfogyasztásunk csökkentése mindig nagyszerű ötlet, ehhez pedig az Iquitsugar blog segítséget adhat. Itt ugyanis szuper receptekkel, lépésről lépésre tanulhatod meg, hogyan száműzd a cukrot az étrendedből, mindezt úgy, hogy az édességekről sem kell lemondanod!

Forrás: Instagram

6. Nutritionstripped

McKel Hill dietetikus, wellness-coach blogjában növényi alapú receptek, gluténmentes finomságok és sok-sok egészséges smoothie kap helyet. A mi kedvenceink tőle a csokis-gyümölcsös csodák.

Forrás: Instagram

7. Thehealthypsychologist

A blog elindítója, Kate végzett pszichológus, és otthon van a holisztikus szemléletben is. Így nem csoda, ha arra is odafigyel, mit visz be a szervezetébe, ezt pedig meg is mutatja - nem is akárhogyan.

Forrás: Instagram

8. Mynewroots

Sarah blogjában a guszta, egészséges ételek nagyon inspirálóak, ha mostanában kezdenél "új életet", vagy csak színesítenéd a repertoárt.

Forrás: Instagram

9. Sproutedkitchen

Sara Forte rendszeresen dokumentálja családi életét és utazásait, ám legtöbbször egészséges ételeket mutat a blogjában. Ha családod van, és fontosnak tartod, mi kerül nap mint nap az asztalra, akkor érdemes őt követned.

Forrás: Instagram

10. Hemsleyhemsley

Az egészséges életmódot komolyan vevő testvérpár, Jasmine és Melissa Hemsley a blogon keresztül mutatják be, hogyan lehet tápanyagdús, vitamingazdag és finom ételeket készíteni. Publikálnak a Vogue, a Guardian & SousStyle oldalain, tapasztalataikról pedig már könyvet is írtak.

Forrás: Instagram

+1: Gréta konyhája

Stőhr Gréta vegán szakácsnő, a Life.hu sztárszerzője hetente mutat be zöldségből és gyümölcsből készült finomságokat a blogjában. Imádjuk az egészséges, nem hizlaló édességeit, másik nagy kedvencünk tőle a méregtelenítő csodavíz.

Gyógyítsd magad meditációval és relaxációval!http://www.life.hu/ez-zsir/20140717-jogaiskola-a-jogaklikkel-mi-a-kulonbseg-a-relaxacio-es-a-meditacio-kozott.htmlStressz, vérnyomásproblémák, depresszió, szívritmuszavar, diabétesz, irritábilis bél szindróma... A meditáció és a relaxáció jótékony hatását számos klinikai kísérlet igazolja, nemcsak mentális, de a fizikai testet érintő betegségek esetében is. Jógaiskolánkban a JógaKlikkel ezen a héten meditációs és relaxációs technikákról tanulhatsz.Ez Zsír!--Így kamuznak a karcsú világsztárok zsírban tocsogó ételekkelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140613-you-did-not-eat-that-mozgalom-a-sztarok-magukat-fotozzak-zsiros-etelekkel-es-felteszik-az.htmlVan, aki elhiszi, hogy az XS-es méretű világsztárok hetente többször is óriáspizzával és hatalmas hamburgerrel csillapítják kínzó éhségüket? Mi biztosan nem dőlünk be nekik! Ez Zsír!--Csak semmi nassolás - Ez lenne Katalin szuper alakjának titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20140715-jasztrab-katalin-fitneszmodell-sikereirol-edzesrol-es-etrendrol-meselt.htmlA csinos fitneszmodell a semmiből robbant be ebbe a cseppet sem könnyű sportágba, és rövid idő alatt nagyon komoly sikereket ért el. A Life.hu-nak Jasztrab Katalin mesélt edzésről, diétáról és nagy terveiről.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.