méregtelenítés víz blog puffadás fogyókúra Stőhr Gréta csodaszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már mutattunk olyan otthoni gyakorlatokat, melyek rendszeres végzése garantálja a lapos hasat. Ha még az étkezéseddel is rá akarsz gyúrni a tökéletes kockahasra, akkor próbáld ki a következő finomságot.

Hallottál már a méregtelenítő vízről? Te magad is elkészítheted otthon ezt a valódi csodaszert, mely tökéletes a puffadás ellen, emellett szépíti a bőrt, tonizál, és fokozza a méregtelenítést is. Fogyaszd naponta háromszor az étkezések előtt - hidd el, rövid idő alatt érezteti majd a jótékony hatását! A recepthez is csak néhány dolog kell - ide kattintva látogass el Stőhr Gréta blogjára, ahol megmutatjuk, hogyan készítheted el te is a méregtelenítő csodavizet!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Kezdd a napot zöldséges omlettel!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130910-stohr-greta-blogja-zoldseges-omlett-tojasmentesen.htmlVége a köhögésnek: így hat a lándzsás útifűhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130912-gyogynoveny-es-egeszseges-eletmod-vege-a-kohogesnek-igy-hat-a.htmlFogyj almával! Íme 3 gyors almás recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130912-fogyj-almaval-ime-3-gyors-almas-recept-roston-sult-csirkemell.htmlHársfavirág: a kora őszi nátha legjobb ellenszerehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130903-harsfavirag-a-kora-oszi-natha-legjobb-ellenszere.htmlIsteni körtés receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130905-recept-kortevel-korteflambe-kortes-sutemeny-kortes-ital.htmlTedd el üvegbe a nyarat!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130903-tedd-el-uvegekbe-a-nyar-kincseit-paradicsom-lekvar-szorp-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.