Beyoncénak van a legjobb bikinialakja, J.Lo csak a második

alak Beyoncé bikini bikinialak Jennifer Lopez edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, az énekesek között kinek van a leginkább strandkompatibilis teste. Nem mondjuk, hogy túlságosan meglepődtünk a felmérés eredményén.

Beyoncé 27,3 százalékkal vezeti az iHeartRadio listáját, amelyen a legjobb alakú énekeseket és énekesnőket rangsorolták. A második helyen Jennifer Lopez végzett 23 százalékkal, a harmadikon pedig Gwen Stefani 18,2 százalékkal. A sorban szerepel még Usher, Jake Owen, Miley Cyrus, Flo Rida és Lil Wayne is. Te mit gondolsz, tényleg Beyoncénak van a legjobb alakja? Vagy Jennifer Lopeznek? Szavazd meg!

Kinek van a legjobb alakja?

Beyoncé pancsol

Forrás: Instagram / Beyoncé

Jennifer Lopez napozik

Forrás: Instagram / Jennifer Lopez

Gwen Stefani szexiskedik

Forrás: Instagram / Gwen Stefani

Legyél olyan formás, mint Beyoncé!

Egy korábbi cikkünkben megosztottuk veletek az énekesnő tökéletes alakjának titkát. A trükk az, hogy a szokásos edzőtermi gépek helyett – melyek általában egy irányban edzik a testet – olyan gyakorlatokat részesített előnyben, amelyek 360 fokban átmozgatják az izmokat, és főképp a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra helyezte a hangsúlyt. Saját testsúllyal végzett gyakorlatokat mi is mutattunk. Itt találod a leghatékonyabb edzést a feszes hasizomért, ezzel az egyszerű gyakorlattal pedig a combodat teheted formássá. Ha csak néhány perced van naponta, akkor se mondj le a mozgásról. Ezt a mindent átmozgató gyakorlatsort neked találtuk ki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.