Micsoda test! Magyar lány lett a világ legszebb nője

étterem szexi Szolláth Niki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét bebizonyosodott, hogy a magyar nők a legszebbek! A dögös pincérnő, Szolláth Niki lett ugyanis a világ legszebbje egy étteremlánc szépségversenyén. 

A huszonkét éves budapesti lány egy olyan étteremben szolgál fel, ahol fontos, hogy nagyon kedves és mutatós legyen. Az étteremlánc szépségversenyén 120 lány mérkőzött meg egymással a világ minden tájáról. A néhány nappal ezelőtti versenyen Niki bizonyult a legcsinosabbnak - a zsűri imádta a lány kisugárzását és tökéletes alakját. Ez nem is csoda: Niki eszméletlen formában van, de tesz is érte: nagyon sokat edz. A Fókusz riportjából az is kiderül, mi kell még ahhoz, hogy valaki a világ legszebbje lehessen.

Life.hu tipp

Tökéletes popsira vágysz? Itt mutattunk már nagyon hatékony, otthon is elvégezhető gyakorlatokat, itt pedig izzasztó, ám hasznos crosstréning edzéseket mutattunk be a még kerekebb popsikért. Próbáld ki őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.