Jennifer Lopez feneke 45 évesen is elképesztően tökéletes

popsi fenék Iggy Azalea Jennifer Lopez edzés klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez nemrég töltötte be a 45. életévét. Az énekesnő nemcsak nem foglalkozik a korával, hanem dögösebb, mint eddig bármikor.
Forrás: YouTube

Táncosnő múltját le sem tagadhatja Jennifer Lopez, aki legújabb klipjének előzetesében (!) mutatja meg, mennyire dögös lehet egy 45 éves, jól karbantartott nő. JLo ugyan a 24 éves Iggy Azalea mellett szerepel a klipben, de egy néhány laza rázással lemossa őt a színről. Jó, jó, tudjuk, hogy ez nem a teljes klip, abban még bármi megtörténhet, de azért valljuk be: sokan szeretnénk olyan 45 évesek lenni, mint Jennifer Lopez.

Szuper gyakorlatok a kerek és feszes popsiért

Ősszel se hanyagold el az edzést. A közelgő forrócsoki és forralt bor szezon miatt érdemes jobban odafigyelni a vonalaidra. Pár nap alatt persze nem számíthatsz csodákra, de edzeni mindig jó: íme pár hatékony és egyszerű farizomgyakorlat a tökéletes, kerek és izmos popsiért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.