Cinthya Dictator vészesen sovány - aggódnak érte rajongói

Forrás: Vizi András -
fotózás fotós fogyás Cinthya Dictator Varga Viktor anorexia Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Varga Viktor szakított Cinthya Dictatorral, az egykor ragyogó lány összeaszalódott és lefogyott. Cinthyt, akit egyre többet látni Berki Krisztián társaságában, aggódva hívtuk fel, mi történt, mert sokan anorexiára gyanakszanak, ő azonban megnyugtatott minket.

Döbbenetes fotók egy anorexiás lányról - a sokkoló felvételekért kattints IDE!

Ahogy a Life.hu is megírta, Cinthya és Viktor útjai különváltak. A fotóslány azóta egyre betegesebben néz ki. A rajongók biztosak benne, hogy ez egy figyelemfelhívás: „Ilyen vagyok nélküled." A másik felét veszítette el, ezzel nemcsak a lelkét, de a testét is magával vitte" – írja az egyik kommentelő Cinthya fotója mellé. A fotóslány nem tagadja, a stressz is közrejátszott abban, hogy pár kilóval kevesebb.

Forrás: Vizi András

„A divatfotókon általában nem mosolyognak a modellek. Egyáltalán nem az volt a koncepció, hogy azt sugalljam, mentsetek meg. Nem vagyok anorexiás! Mindig is vékony voltam. Nyílván 1-2 kilót lefogytam a stressz hatására, és mivel kevés volt a súlyom, ezért jobban észrevehető. Felkértek erre a fotózásra és örömmel elvállaltam. A koncepció a fotósé volt és nagyon jól éreztem magam. Egyáltalán nem vagyok olyan rosszul, mint ahogy azt sokan gondolják. Már elengedtem Viktort. Természetesen van, hogy elszomorodom, de már egyre ritkábban. Sokat írok, fotózok és a barátaimmal vagyok. Tehát minden rendben van!" – magyarázta Cinthya, akit egyre gyakrabban látni Berki Krisztiánnal.

Forrás: facebook/Cinthya Dictator Photography

„Krisztiánnal találkoztunk és jóban lettünk, sosem gondoltam volna, hogy ilyen kellemesen csalódom benne. Mivel mindketten egy szakításon vagyunk túl, van közös téma. Az is meglepett, hogy amikor komoly témáról beszélgetünk, eltűnik a macsó énje és igazi szív emberré változik. Valószínűleg lesz egy közös projektünk is, de erről még nem szeretnék többet elárulni" - mondta Cinthya.

Mi is az az anorexia?

Az anorexia szó jelentése az étvágy elvesztése. A XXI. század által diktált szépségideál is összefüggésben lehet az elterjedésével, különösen a tinédzserek és a modellek körében. Igazából pszichés betegség és önértékelési zavarokra, szorongásra és egyéb lelki problémákra vezethető vissza.
Női pályázó nyert városszépítésbenhttp://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20141008-noi-palyazo-nyert-varosszepitesben.htmlLehoczki Zsuzsa vitte el a pálmát a FŐTÁV Pimp My Pipe játékában: az ő elképzelése alapján pingálnak ki egy földfelszíni távhővezetéket Újpesten.HirdetésOláh Gergő nem csak sztár, igazi mintaapa ishttp://www.life.hu/bulvar/20141006--olah-gergo-x-faktor-gyoztese-ovodaba-szoktatta-gyerekeit.htmlKivette a részét az apai teendőkből Oláh Gergő, akinek a szeptembere elég mozgalmasan alakult. Gyermekei óvodába mentek, a beszoktatást pedig nem bízta a feleségére.TV + Bulvár--Krasznai Tünde kiborult Afrikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141007-krasznai-tunde-kiborult-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlÉjszaka szétfagyott és rettentően szenvedett az éhségtől az X-Faktor énekesnője. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.