Ötven kilót fogyott Czibi Norbi, a Rising Star énekese

Forrás: TV2/Sajtószoba -
fogyás Rising Star életmód Czibi Norbi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony-bizony, a színpadon nem csupán énekelniük kell jól, de a külső sem mellékes... A Rising Star énekese, Czibi Norbi éppen ezért még keményebbre vette a diétáját. Pedig, amit eddig elért, az sem semmi...

Norbi másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy megszabadul túlsúlyától. A Bors információi szerinttojással és futással fogyott ötven kilót, így: "Mindennap hat főtt tojás volt az adagom, este rengeteget futottam, hétvégén viszont azt ettem, amit akartam. Nagyon küzdelmes volt, de másfél év alatt 74 kilóra sikerült lefogynom" - nyilatkozta. Most azonban a Rising Star miatt új lendületet adott diétájának: azt, hogy a tojásadagot csökkentette-e vagy a futásét növelte, nem tudjuk. :)

Forrás: TV2/Sajtószoba

Mi is nézzük és meg is mondjuk!

Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere vállalkozott arra, hogy hétről hétre vélemyényezze a Rising Starban látottakat. Az első élő adás után sem tett lakatot a szájára, és megosztotta veletek, miként látja ő a TV2 legújabb tehetségkutatóját. Kritikáját itt olvashatjátok el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.