Britney Spears photoshopolt testével reklámozzák a lapos has titkát

Forrás: Women's Health -
has retusálás diéta Photoshop magazin Britney Spears Womens Health edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sanszos, hogy az énekesnő is a Photoshop-áldozata lett – de mi természetesen elhisszük neki, hogy rendszeres edzéssel és egészséges étrenddel tartja karban alakját.
Forrás: Women's Health

Az énekesnő valóban elképesztően fest a magazin címlapján, ám több helyen is felröppent a feltételezés, miszerint valószínűleg nem csupán a haspréseknek vagy a felüléseknek köszönheti a sztár karcsú vonalait – sokkal inkább egy jól irányzott Photoshop-mozdulatnak.

Manapság már nem telik el nap Photoshop-botrány nélkül: Beyoncé például az ellenkezőjét hirdeti, mégis sokszor kapjuk rajta retusáláson, az állandóan súlyproblémákkal küzdő Mariah Carey pedig Terry Richardson kamerája előtt karcsúsodott jó néhány centit pár pillanat alatt. A képmanipulálók a férfiakat sem kímélik:Vilmos herceg is lett már a Photoshop áldozata, David Beckhamnek pedig a köldöke vándorolt kicsit arrébb nagyon szexi hasán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.