valóvilág Czifra Noémi fogyás Bele Való Aurelio soványság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori háziasszonyát, Nócit Aurelio a BeleValóban látta vendégül, ahol feltűnt nekünk, hogy az egykori gömbölydeden szexi híresség betegesen vékony lett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nóci legutóbb balesete miatt került a címlapokra. Az egykori műsorvezető megúszta az ittas vezetést, mert a bíróság felmentette. Az elmúlt időszak azonban biztos, hogy megviselte Nócit, aki csontsoványra fogyott. A BeleValó videójában 1:40-nél nézheted meg, hogy néz ki most az egykori bombázó! (Az előtte lévő VV Fanni-monológot csak erős idegzetűeknek ajánljunk, mert az már tényleg a vég...)

Nem Nóci az egyetlen!

Tegnap Keleti Györgyiért aggódtunk, mert úgy néz ki, mint egy csontsovány Barbie baba.
Olvadjon a zsír, dolgozzanak az izmok - 3 szuper hasizomgyakorlat 2015-rehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150116-crosstrening-3-szuper-hasizomgyakorlat.htmlÚj év, új élet, és még szép, hogy ilyenkor még lelkesebben vetjük bele magunkat az edzésbe. Az ünnepek alatt felszedett bejgliháj eltüntetésére tökéletes egy okosan összeállított étrend és néhány kőkemény törzs- és hasizomgyakorlat - mutatunk is néhányat a felüléseken túl. Ez Zsír!ThinkstockÍgy fest Gwyneth Paltrow bikiniben http://www.life.hu/ez-zsir/20150120-igy-fest-gwyneth-parltrow-bikiniben.htmlA mexikói strandon mutatta meg Gwyneth Paltrow: van értelme az egészséges életmódnak.Ez Zsír!Sikertörténet: 26 kilótól szabadult meg Rideg Richárdhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150120-sikertortenet-26-kilotol-szabadult-meg-rideg-richard-az-ozone-network-musorvezetoje.htmlHa valaki a kamerák előtt kezd el dolgozni, óhatatlanul figyelnie kell a külsejére. Rideg Richárd, a Lifenetwork és az OzoneNetwork műsorvezetője 98 kilósan kezdte a tévés szakmát, ma azonban már egy fitt, sportos férfi vált belőle. Következzen most az ő sikertörténete. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.