Nem ismertünk rá a Másnaposok sztárjára – drasztikusan lefogyott Zach Galifianakis

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
fogyás SAG Awards hosszú haj Másnaposok Zach Galifianakis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zach Galifianakis színész rengetegen fogyott az utóbbi időben. A SAG Awardson mutatta meg új külsejét, amihez hosszú haj is társult.

Jennifer Aniston kipakolta a melleit - nézd meg, milyen színes ruhakölteményekben buliztak a világsztárok az idei SAG Awardson IDE kattintva!

Sokkolta a közönséget és kollégáit Zach Galifianakis, aki a minap a SAG Awards elnevezésű neves díjátadó gálára már új, lefogyott külsővel érkezett. A Másnaposok sztárja drasztikus súlyvesztésével mindenkit meglepett Los Angelesben.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Ehhez jött még a hosszú, lófarokba kötött haj és a kevésbé borostás arc. A Birdman sztárja egyébként egy díjat is hazavihetett az este folyamán.

Korábban, a Másnaposok című filmben még jókora pocakkal és sokkal szőrösebb kinézettel láthattuk őt a mozivásznon.

Zach Galifianakis néhány éve Forrás: AFP

A magyar fitneszmodellek valódi arcahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150121-magyar-fitneszmodellek-ilyenek-a-versenyen-es-a-hetkoznapi-eletben.htmlHétről hétre bemutatjuk a Life.hu-n a legsikeresebb magyar fitneszmodelleket. Van belőlük jó néhány, a lányok pedig egyre több díjat zsebelnek be a nemzetközi versenyeken is. Ám az életük nem csak a versenyzésről szól - így festenek ők a hétköznapokban.Ez Zsír!OrigoKiderült! Így vigyáz a vonalaira Miss Balaton szépe, Viczián Lilihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150123-miss-balaton-szepe-viczian-lili-sok-sovany-halhust-fogyaszt-igy-vigyaz-a-vonalaira.htmlViczián Lili, Miss Balaton első udvarhölgye nehéz húsok helyett halra váltott – így tartja formában magát.Ez Zsír!OrigoBombaformában van Gregor Bernadett - íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150122-gregor-bernadettet-valasztottak-a-legfittebb-szinesznonek-o-pedig-elarulta-mitol-van-bombaformaban.html2014-ben Gregor Bernadettet választották a legfittebb színésznőnek, aki a FEM3Café műsorában arról mesélt, miért tartja fontosnak, hogy a külseje tökéletes legyen.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.