"Ne erre akarj hasonlítani, te szebb vagy!" - Kiakadtak Sarka Kata kommentelői a motivációs képén

Forrás: Instagram/Kata Sarka -
Sarka Kata motiváció diéta test edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - árulta el a minap Sarka Kata motivációját, amiért minden nap keményen edz és diétázik. Rajongói kiakadtak Facebookon. 

"Honnan tudod, hogy nincs szétretusálva a kép?" - kérdezi az egyik kommentelője a megosztott motiváló fotóról. Többen is azt tanácsolják Katának, tartsa meg inkább mostani formáját, mert sokkal szebb, mint amire vágyik."Úristen, Kata, de hát te sokkal szebb vagy! Ne vékonyodj el teljesen!" -írja az egyik rajongó.

Több férfi is kommentálta Kata írását: "Én mindenhogy feleségül vennélek, még 70 kilósan is!"

Forrás: Instagram/Kata Sarka

"Jaj Kata, csak ki ne gyúrd magad túl izmosra."

"Egy tökéletes testű anyuka szuper példa a gyereknek. Más példát kellene mutatni a gyermeknek. Ami nem a tökéletességről szól,hanem az valós igazságról hibákkal együtt, mert úgy vagyunk emberek." -tanácsolják a dögös anyukának, akit néhány napja kislánya születésnapi tortái miatt támadtak.

Sarka Kata lapos hasának titka

Kata elárulta gyönyörű, lapos hasának titkát. ITT elolvashatod!

Arnold Schwarzenegger budapesti konditeremben járthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-arnold-schwarzenegger-budapesti-konditeremben-jart.htmlA testépítők legnagyobbja, Arnold Schwarzenegger az egyik budapesti konditeremben járt hétfő reggel. Ez Zsír!--Lazulj ott, ahol anno Marilyn Monroe! Wellnesshotelek, ahová a világsztárok járnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-justin-timberlake-julia-roberts-penelope-cruz-zac-efron-kedvenc-wellness-hotelei.htmlTermészetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!Ez Zsír!--Lapos has jógával? Lehetséges! Megmutatjuk, hogyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150220-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-lapos-has-titka.htmlBehúzod a hasad, amikor valaki fényképez, vagy ha tekintetek kereszttüzében állsz? Korunk szépségideálja - akár nő, akár férfi - lapos hasat villant elő, kockás izmokkal. A puha, kerek pocak manapság nem vonzó. A jógában azonban fontosnak tartjuk az egyensúlyt: minden izom legyen erős, de egyben rugalmas is.Ez Zsír!ThinkstockMicsoda jó nő! Tolvai Reni bombázó letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150222-tolvai-reni-bombazo-lett-szexi-fotot-posztolt.htmlSokat küzdött korábban a pluszkilóival, de egy ideje igazán topformában van az egykori Megasztár-győztes, Tolvai Reni.Ez Zsír!OrigoKáosz és narancsbőr helyett tudatos munka - így készülnek a modellek a divathetekrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150220-igy-hoztak-formaba-magukat-a-modellek-a-divathetre.htmlFebruár kétségkívül a divathetekről szól, amire a modellek már hetekkel a kifutós szereplés előtt megkezdik a felkészülést. Mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a testük csúcsformában legyen, ezért számukra javában zajlik a kemény edzések és a diéta korszaka. Utánajártunk, hogyan edznek, mit esznek a kifutók királynői - lesd el a trükkjeiket, ám ne feledd, nekik ez az életük, és nem kell irodában ülniük és a családjukról gondoskodniuk.Ez Zsír!--Te kibírod 40 napig? Pucold ki a szervezetedet tél végén!http://www.life.hu/ez-zsir/20150217-hamvazoszerdan-indul-a-bojt-tippek-trukkok-amiket-be-lehet-tartani.htmlZavarnak a télen felszedett pluszkilók? Már most tudod, hogy rád is hatni fog a tavaszi fáradtság? Az utolsó lökést várod ahhoz, hogy elkezdj végre egészségesen étkezni? Netán csak energikusabb, fittebb szeretnél lenni? Idén február 18-án, hamvazószerdán indul a 40 napos húsvéti böjt, ez pedig egy remek alkalom arra, hogy változtass néhány apróságot az életmódodban. Kezdd el még ma!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.