Berki Krisztián dobott egy ászanát – így jógázik a macsó

Forrás:Facebook/Krisztian Berki -
TV2 ászana testtartás jóga Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, a napokban átélt szerelmi feszültségeket jógával vezette le Berki Krisztián, aki egész szép testtartást villantott.

A műsorvezető magánélete elég viharos volt az utóbbi napokban, hiszen alig vállalta fel új kedvesét, Cserpes Laurát, máris előkerült a megcsalt exbarátnő. Tovább nem is ragoznánk a témát, mert az is nagyon izgalmas, hogy a macsó jógázni kezdett, ami talán jót tesz kesze-kusza szerelmi életének és nem csak belsőleg, hanem külsőleg is letisztulnak körülötte a dolgok.

Forrás:Facebook/Krisztian Berki

„Parsvakonasana, így nekem sem mond sokat, de jó érzés 1.5 óra jógával/streching indítani a napot" – írta a kép mellé Krisztián.

Jógával a gondok ellen!

A gondok, az idegeskedés nyomot hagynak a testünkön, és leglátványosabban az izmaink tárolják ezeket a blokkokat, elakadásokat. Ha úgy érzed, neked is van mit lazítani a nyak tájékán, akkor a Life.hu cikkéből megtudhatod, milyen testtartások javasoltak.
Sarka Katára ráférne 5 kiló pluszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150428-sarka-katara-hajdu-peter-felesege-raferne-5-kilo-plusz-ferje-es-a-tv2-mokka-musorvezetoje-karasz.htmlKárász Róbert a Mokka adásában elmondta, egyetért Hajdú Péterrel, aki szerint feleségére még ráférne 5 pluszkiló. Ez Zsír!OrigoJennifer Nicole Lee dobott egy hátast a tengerpartonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150424-jennifer-nicole-lee-bikinimodell-bajnok-es-vilaghiru-fitneszedzo-szexi-jogapozt-mutatott-a.htmlA szexi bikinimodell-bajnok és világhírű fitneszedző edzett egyet a tengerparton, és utána egy szexi jógapózt is bemutatott.Ez Zsír!--Két pofára tömte magát Katie Holmeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150421-katie-holmes-szineszno-tom-cruise-exfelesege-ket-pofara-tomte-magat-egy-muffintorony-elott.htmlÚgy látszik, nem minden hollywodi sztár foglakozik folyton a diétával: amit Tom Cruise exe nemrég művelt, az már több a soknál.Ez Zsír!--Zöldspárga, a kihagyhatatlan - szeresd meg a tavasz egyik slágerzöldségét!http://www.life.hu/ez-zsir/20150109-zoldsparga-vitamindus-izletes-dobd-fel-vele-az-etrendedet.htmlVékony és zöld növény - ez valószínűleg mindenkinek beugrik, amikor meghallja a zöldspárga nevét. A szezonja nemrég kezdődött, így most már bőven találsz belőle a zöldségespultokon is. Ha eddig csak szemeztél vele, most itt az ideje kipróbálnod - soroljuk is az indokokat!Ez Zsír!--Rosszul alszol, és feszült vagy? Hozd egyensúlyba a koronacsakrádat!http://www.life.hu/ez-zsir/20150424-jogaiskola-a-jogaklikkel-koronacsakra-elfogadas-es-megelegedettseg.htmlCsakrasorozatunkban segítünk megérteni a gerinc mentén elhelyezkedő hét fő csakra (energiaközpont) működését: megvizsgáljuk, milyen mentális vagy fizikai tünetek utalhatnak egy-egy csakra egyensúlyvesztésére, és tippeket adunk arra, hogyan lehet egyensúlyba hozni az adott csakrát. Ezúttal a koronacsakra kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockÍgy csillámlik Bódi Sylvi kerek feneke a habokbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150425-bodi-sylvi-szexi-fotoja-amin-a-kerek-feneke-a-habokban-megcsillamlik.htmlNagyon szuper fotót tett közzé a közösségi oldalára a glammodell.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.