Vágatlanul! Berki Krisztián és Cserpes Laura közös interjúja

Forrás: TV2 -
TV2 interjú Cserpes Laura szerelem megismerkedés Fem3Café Éden Éjjel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új sztárpár a Fem3 Café adásában ismerkedett össze, Krisztián pedig azonnal udvarolni kezdett Laurának. A szerelmesek most minden részletet elárultak bimbódzó kapcsolatukról. 

Krisztián az interjúban elmesélte, Laura az első olyan nő az életében, aki felé ő közeledett. Az énekesnő pedig elárulta, meg akarta ismerni a nagy magyar macsót, megtudni, milyen is valójában. A műsorvezető hozzátette, azért vállalják bátran kapcsolatukat, hogy ne kelljen bujkálniuk – a vágatlan videót az rcnews.hu oldalán látható.

„Számomra az a fontos, hogy Laurának nyugodt körülményeket tudjak biztosítani. A realityben pénzért árultam a magánéletem. Most, hogy műsorvezetőként dolgozhatom, és ez a jövőm, ezentúl, nem adom ki a privát szférám" – ecsetelte Berki.

„Amikor Krisztián elhívott, hogy találkozzunk, akkor arra gondoltam a múltját már ismerem, de a jövő még megváltoztatható, azért találkoztam vele, mert meg akartam ismerni" – mondta Laura.

Berki Krisztián: „Laura személyisége és viselkedése fogott meg"http://www.life.hu/intim/20150421-cserpes-laura-enekesno-es-berki-krisztian-musorvezeto-elso-kozos-interjuja-a-tv2-aktiv-musoraban.htmlNyíltan mesélt megismerkedésük első pillanatáról az új magyar celeb-szerelmespár. Cserpes Laura szingli volt, Berki Krisztián pedig lecsapott rá.IntimOrigoVége? Nyári Dia és Tóth Marci különköltöztekhttp://www.life.hu/intim/20150420-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-kulon-koltozott-szerelmetol-toth-marcitol-az-x-faktor.htmlA Barátok közt Hannája és az X-Faktor énekese egy év után szétköltözött. Vajon mi történhetett?IntimOrigoVV Fanni betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/intim/20150420-vv-fanni-a-valovilag7-szereploje-betegesen-feltekeny-parjara-dennisre.htmlA ValóVilág 7 szerelmespárja hamarosan összeköltözik. Dennis ettől reméli, hogy csillapodik Fanniban a féltékenység.Intim--Leáldozott a kiskifli-nagykiflinek? A külön háló a hosszú és boldog kapcsolat titkahttp://www.life.hu/intim/20150421-a-kulon-haloszoba-a-hosszu-es-boldog-kapcsolat-titka-deaki-timea-szakerto-segit.htmlMinden kapcsolatban eljön az az idő, amikor a kedves horkolása, izzadása, takaróbirtoklása és egyéb alvásmizériái zavarni kezdenek? Amikor már úgy érzed, ő az oka annak, hogy nem tudod rendesen kipihenni magad? Akkor lehet, hogy számotokra tényleg a külön hálószoba jelenti a megoldást. Utánajártunk, mit nyerhetünk és mennyit veszíthetünk, ha lemondunk a közös alvásról.IntimThinkstockVégre előbújtak a friss házasok! Johnny Depp és Amber Heard kéz a kézben mutatkoztakhttp://www.life.hu/intim/20150421-johnny-depp-szinesz-es-felesege-amber-heard-eskuvojuk-utan-kez-a-kezben-mutatkoztak-ausztraliaban.htmlA friss házasokat régen láttuk, de most végre megmutatták magukat: a mai napon Ausztráliában landoltak, és kéz a kézben hagyták el a repülőteret.Intim--Hatalmas vita Hódi Pamela Facebookján - Szavazz te is!http://www.life.hu/trend/20150420-hatalmas-vita-hodi-pamela-berki-krisztian-exe-facebookjan.htmlAhogy kislányának édesapja, Berki Krisztián, úgy Hódi Pamela is megosztó személyiség. Vannak, akik odavannak érte, és konkrétan lehülyézik exét, hogy szakított vele, mások pedig élesen bírálják. Ezúttal azonban nem szerelmi életével került a középpontba...TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.