Brutális izmok! Jakabos Zsuzsa kockahasat, Hosszú Katinka látványos bicepszeket villantott

has izom fekvőtámasz Jakabos Zsuzsanna Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc úszónőink nem bízzák a véletlenre: kőkeményen edzenek, hogy bezsebeljék a jól megérdemelt aranyérmeket. És legnagyobb örömünkre meg is mutatják, hogyan készülnek a versenyekre.

Jakabos Zsuzsa remek formában van, és ezt szívesen meg is mutatja: közösségi oldalán gyakran posztolszebbnél szebb fotókat magáról illetve tökéletes testéről fürdőruhában vagy éppen estélyiben. Ezúttal pedig überszexi hasat villantott...

Forrás: Instagram(Hoszzú Katinka, Zsuzsanna Jakabos

Hosszú Katinka sem rejti véka alá bruálisan kidolgozott testét. Egy korábbi Szily Nóra interjúban megosztotta a Life.hu olvasóival, hogy már kisbabaként is imádta a vizet, nagyapja rendszeresen hordta babaúszásra, és már ekkor mindeki látta, hogy mennyire jó a vízfekvése. De ahhoz, hogy mindig tökéletes formában legyen, Katinka kőkeményen edz és ezt közösségi oldalain meg is mutatja. Nemrégiben például irigylésre méltó hátizmait csodálhattuk meg, most pedig szépen kidolgozott karjainak látványát osztotta meg a nagyérdeművel.

Végtelen lábakat villantott a szuperszexi Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150411-vegtelen-labakat-es-kidolgozott-bicepszet-villantott-a-szuperszexi-jakabos-zsuzsa-uszono.htmlJakabos Zsuzsát nemcsak úszóteljesítménye miatt imádjuk: gyönyörűen kidolgozott teste mellett sem megyünk el szótlanul.Ez Zsír!OrigoTökéletes bikinialakra tapadó cicás fürdőruciban kíván boldog nyulat Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150406-jakabos-zsuzsa-tokeletes-bikinialakra-tapado-cicas-furdoruciban-kivan-boldog-nyulat.htmlJakabos Zsuzsa úszónőnkről minden nap meg lehetne írni, hogy mennyire szexi, és milyen tökéletes formában van. (Ja, épp így tettünk tegnap előtt is.) Húsvéthétfőn azonban kedves üzenetét közvetítjük.Ez Zsír!--Remek formában van Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150403-jakabos-zsuzsa-uszono-elmeselte-hogyan-edz-es-miket-eszik.htmlA csodaszép úszónő nem szereti, ha csakis a külsejével vannak elfoglalva az emberek. Ez érhető is, hiszen Zsuzsa rengeteget edz, és nagyon figyel az életmódjára is, hogy csúcsformában lehessen. Nemrég elárulta, milyen sportokat részesít még előnyben az úszáson kívül, és azt is, hogy mennyire figyel oda az étkezésére. Ez Zsír!--Így lazulgat apósával Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/csalad/20150427-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-san-franciscoban-baseballozott-aposaval.htmlÚgy tűnik, a fiús sportokban is megállja a helyét az Iron Lady, aki apósával baseballozott.CsaládOrigoNem csak a sok edzés a titok: Hosszú Katinka az étkezésére is nagyon odafigyelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150416-hosszu-katinka-uszono-egeszsegesen-etkezik-megmutatta-a-kozossegi-oldalan.htmlA magyar sportolónő eszméletlen formában van az utóbbi időben. Azt mindenki tudja, hogy Katinka rengeteget edz, ám most a képmegosztó oldalán azt is megmutatta, mennyire figyel az egészséges étkezésre. Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka napbarnított, izmos testét küldte Floridábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150321-hosszu-katinka-napbarnitott-izmos-testet-kuldte-floridabol-rajongoinak.htmlAnnak ellenére, hogy ezen a hétvégén Magyarországon sem panaszkodhatunk az időjárásra, mindig picit irigyek vagyunk, amikor Hosszú Katinka Floridából posztol képet. És most is így tett.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.