Kis híján amputálni kellett a testépítő karjait, aki Hulkra akart hasonlítani

Forrás: Northfoto -
Szörnyeteg testépítő öngyilkosság Hulk bicepsz amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves testépítő, aki tényleg Hulkra hasonlít, élete kockáztatásával fecskendezett úgynevezett szintol olajat az izmaiba – végtagjait ezért majdnem amputálni kellett.

Romario Dos Santos Alves, a fiatal bodybuilder kis híján halálos adag koktélt fecskendezett az izmaiba azért, hogy ilyen ijesztően nézzen ki.

Forrás: Northfoto

A fiú akkor került kapcsolatba a szintetikus testépítő szerrel, amikor edzőterembe kezdett járni. Ahogy elkezdte használni ezt a szert, nem tudott leállni vele. „Ha valaki egyszer befecskendezi magát, másodszor is megteszi. Onnantól pedig nincs megállás." – nyilatkozta. A testépítő srác bicepszei végül 63,5 cm-re dagadtak, és az emberek már szörnyetegnek látták őt. Ekkor az orvosok már az amputáción gondolkodtak, ami miatt Romario öngyilkosságot kísérelt meg.

A fiúnak felesége segített kimászni a függőségből.

Ilyen lenne a tökéletes férfitest?

Bár még csak huszonöt éves, de már régóta nagyon tudatosan figyel a testére, az edzésre és az étkezésre Bogár János. A fiatal férfi szép sikereket ért el fitneszmodellként, és szerepelt már itthon forgatott hollywoodi szuperprodukcióban is. Ezúttal a Life.hu-nak mesélt testmozgásról, diétáról, és arról, vajon egy tökéletes testű pasinak mennyire számít a bomba alak, ha szóba kerül a gyengébbik nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.