Husikákat növesztett Palvin Barbi?

Forrás: AFP -
modell plusz kiló Palvin Barbara hízás Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barbi tegnap a cannes-i amfAR gálán jelent meg gyönyörű piros estélyiben – mintha azonban egy kicsit felszedett volna magára a világhírű magyar modell.

Palvin Barbi az elmúlt napokban kétszer is lenyűgözött minket. Először egy lélegzetelállító fekete estélyiben, majd egy dögös piros ruhában jelent meg a cannes-i filmfesztiválon.

2013-ban és 2015-ben Forrás: AFP

A modell, akitől a féktelen bulik sem állnak távol, azonban mintha egy kicsit elhagyta volna magát, és felszedett volna néhány plusz kilót. Világhírű modellként megengedheti ezt magának?

Tényleg meghízott Palvin Barbi?

Kocsis Korinna hófehér, álomszerű fürdőruhában szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20150521-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-hofeher-alomfurdoruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA modell már készül a nyárra, és megmutatta kedvenc fürdőruháját.Trend--Khloé Kardashian megvillantotta hosszú combjaithttp://www.life.hu/trend/20150521-khloe-kardashian-megvillantotta-hosszu-combjait.htmlAhogy valószínűleg már mindannyian tudjuk, a Kardashian-lányok odavannak a meztelenkedésért. Ezúttal Khloé, a három gyermekes anyuka is kevés ruhában pózolt.Trend--Botrányos: meztelen mellekkel vonult végig a színésznő Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150521-meztelen-mellekkel-vonult-vegig-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen-a-szineszno-stella-rocha.htmlMegvan a cannes-i filmfesztivál legközönségesebb ruhája és annak viselője: a francia-brazil színésznő, Stella Rocha áttetsző estélyiben mutogatta csupasz kebleit a vörös szőnyegen.Trend--Nyári Dia őrülten szexi fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150521-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-orulten-szexi-fotokon-pozolt.htmlA Barátok közt Hannájáról izgalmas fotósorozat készült. A színésznő maximálisan elégedett a gyönyörű, sokat sejtető képekkel.Trend--Eva Mendes szelfivel gyűjt pénzt egy rákos kisfiúnakhttp://www.life.hu/trend/20150521-eva-mendes-enekesno-szelfivel-gyujt-penzt-egy-rakos-kisfiunak.htmlAz énekesnő most szelfizett életében először, és ezt is nemes ügyért tette. A híresség, akinek nemrég született meg a kislánya, egy másfél éves rákos fiúnak gyűjt pénzt.Trend--Ejha! Dögös dívává változott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20150521-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-dogos-voros-ruhaban-pozol.htmlIgazi nő lett Gáspár Győző lányából, aki büszke apaként tette közzé az Evelinről készült legújabb képet, amelyen dögös dívaként pózol egy igazán elegáns ruhában.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.