Wow! Iszak Eszti megmutatta dögös álomalakját a vízpartnak

Forrás: Instagram/iszakeszti -
napozás műsorvezető Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Idén még sajna nem nagyon sikerült napoznom, de ma végre egész nap semmi dolgom, úgyhogy eljöttünk a barátaimmal a Rukkel-tóra! Remélem sikerül egy kis színt felszednem" - írta ki Iszak Eszti, majd megörvendeztette rajongói két szexi képpel.

A mindig csini műsorvezető, aki legutóbb esküvői ruhában szelfizett, megmutatta álomszép bikinialakját az Instagramon:

Forrás: Instagram/iszakeszti

Így pihen a bájos műsorvezető. Reméljük, legközelebb csokibarnán áll majd a kamerák elé.

Forrás: Instagram/iszakeszti
Brutális terpeszt tud nyitni combjaival a mindig dögös Jessica Alba – Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150704-jessica-alba-elkepeszto-terpeszt-nyit-joga-kozben.htmlAzt már tudjuk, hogy a sztármama mekkora ász az üzleti életben, most viszont arra is fény derült, hogy mire képes a lábaival.Ez Zsír!AFPMindenki Tolvai Reni combjait irigyli – Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150704-mindenki-tolvai-reni-combjait-irigyli-dogos-foto.htmlGondban vagyunk, mert egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy Vajna Timi virgácsaiért vagyunk oda, vagy Tolvai Reni lábait akarjuk.Ez Zsír!--Vajna Timi combjai mindent visznek – Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150703-andy-vajna-nejenek-vajna-timeanak-a-combjai-mindent-visznek-egy-kommentelo-szerint.htmlLegalábbis egy kommentelő szerint, aki Andy Vajna nejének a nyilvános Facebook-oldalára kiposztolt képét dicsérte. Lássuk hát, mivel örvendeztette meg követőit a sztárfeleség!Ez Zsír!--Dögös, boxolós képpel üt ki mindenkit a Forma-1 legszexibb tesztpilótájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150627-carmen-jorda-a-lotus-csapat-tagja-dogos-boxolos-kepet-tett-kozza.htmlAz idény elején a Life.hu beszámolt róla, hogy a Forma-1 rajongók és néhány szakmabeli is cikinek találta, hogy a Lotus bevállalta egy 26 éves, igencsak szemrevaló, és férfimagazinok oldalain is megfordult pilótanő alkalmazását. Akkor nem sokan hittek benne, hogy az ultradögös Carmen Jorda hasznos tagja lesz a csapatnak, mostanra azonban biztossá vált, hogy az. Nagyon is!Ez Zsír!--Azta! Ha csak egy feszes, kerek popsit nézel meg ma, Behati Prinsloo-é legyen az!http://www.life.hu/ez-zsir/20150627-behati-prinsloo-durva-fotot-posztolt-a-popsijarol-instagramra.htmlEddig talán nem értettük, miért éppen Behatit vette feleségül Adam Levine a sok-sok VS modell közül, akikkel valaha dolga volt. De korábban még nem láttuk Prinsloo-t ebből a szögből...Ez Zsír!--Megvan a világ legtutibb fogyókúrája: Íme a titok!http://www.life.hu/ez-zsir/20150620-megvan-a-vilag-legtutibb-fogyokuraja-csak-emlekezni-kell.htmlA memória ereje segíthet a fogyásban és a súlytartásban. Mindössze emlékeznünk kell a korábbi étkezésekre - állítják a szakemberek.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.