Micsoda átalakulás! Cinthya Dictator kockahasán sajtot is reszelhetnénk

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator -
fotós edzőterem Cinthya Dictator izmok edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotóslány alig pár edzés után hatalmas változáson ment át, és tökéletes izmokat villantott.

Pár napja mesélte a Life.hu-nak Cinthya, hogy izmos kockahasra gyúr, és nagyon oda kell figyelnie, mert vékony testalkatának köszönhetően egy edzés után is bedurran a karja. „Heti hat alkalommal edzem, általában reggel. Eddig edző segítségét kértem, de nem is olyan régóta már egyedül pakolgatom a súlyokat. Kardioedzést nem végzek, csak súlyokkal tolom lábra és hasra az edzést.” Az eredmény pedig tényleg szemmel látható, és egyre izmosabb a sokszor anorexiásnak vélt leányzó.

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator
Kipróbáltuk: callaneticshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-kiprobaltuk-callanetics-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a callanetics kerül terítékre.Ez Zsír!OrigoÍme, egy bikinis fotó a szexi VV Izáról, hogy szépeket álmodj!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-bikinis-foto-a-szexi-vv-izarol.htmlA Való Világok történetének egyik legkiabálósabb nője, Iza szexi bikinitestet villantott. Ez Zsír!--Melyik magyar celebnő a legszexibb bikiniben? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-melyik-magyar-celebno-a-legdogosebb-bikiniben-megmutatjuk.htmlAz szinte már nem is ember, aki nem mutatta meg magát az internet népének legalább egy-két bikinis fotón. A celebek egészen biztosan így gondolják, hiszen idén nyáron is hemzsegnek a közösségi oldalak a bikinis szelfiktől, szexi képektől. Ezért nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk, ki hogy áll a bikinialakkal idén nyáron. Hogy igazságos legyen a verseny, sorozatunk első részében azok a celebnők kaptak helyet, akik modellkednek, a szépségükből élnek, vagy köztudottan sokat foglalkoznak azzal, hogy tökéletes legyen az alakjuk. Ez Zsír!--Hatékonyabban végeznéd a munkádat? Jógázz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150724-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-rendszeres-joga-pozitiv-hatasai.htmlNem vitás, hogy a rendszeres mozgás nemcsak a testünkre, de a szellemi képességeinkre is jótékonyan hat. A jóga különösen javítja a munkavégző képességet, felfrissíti az elmét - olvasd el, mire hat még nagyon pozitívan!Ez Zsír!ThinkstockIlyen pózban még nem láthattuk Dukai Regináthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150723-dukai-regina-modell-joga-kozben-keresztbetett-labakkal-szelfizett.htmlA modell egyetlen olyan pillanatot sem szalaszt el megörökíteni, ami érdekes lehet a rajongóinak, így meditáció közben is dobott egy fotót.Ez Zsír!--Új hobbija van Sarka Katának: És nagyon szexisen űzi - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-uj-sportagban-probalta-ki-magat-es-teniszezni-kezdett.htmlAz edzőtermet a teniszpályára cserélte Hajdú Péter felesége. A teniszütő pedig igen jól áll Kata kezében.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.