Ma a kockahasak napja van: ÉNB Karola is villantott

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
ÉNB Karola has Éjjel-nappal Budapest izmos konditerem edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub népszerű sorozatának sztárja edzés közben mutatta meg izmos alakját.

Az Éjjel-Nappal Budapest Karolája lepattant az edzőterembe és dobott egy szelfit, a rajongók pedig örültek formás alakja láttán. Ma a kockahasak napja van. Reggel ugyanis Cinthya Dictator is bedurrant izmaival haknizott képmegosztó oldalán.

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest
Micsoda átalakulás! Cinthya Dictator kockahasán sajtot is reszelhetnénkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150729-cinthya-dictator-fotoslany-kockahasat-villantott-es-az-edzoterembol-posztolt-fotot.htmlA fotóslány alig pár edzés után hatalmas változáson ment át, és tökéletes izmokat villantott.Ez Zsír!--Rubint Réka a luxusnyaralásán is kőkemény: Konditermes szelfit lőtt!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-rubint-reka-fitneszedzo-alompopsit-villantott-es-egy-kokemeny-edzessel-kezdte-a-reggelt-amerikaban.htmlLuxusnyaralása közben a fitneszedző nem a svédasztalnál, hanem az edzőteremben „falatozott" a gyakorlatok közül.Ez Zsír!--Wow! Megvillantotta tökéletes izmait a Barátok közt szexi sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-kockahasat-villantott-a-tenger-kozeperol-egyiptombol.htmlÚjra megvillantotta tökéletes izmait a Barátok közt sztárja, aki csodálatos helyen nyaral Egyiptomban.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: callaneticshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-kiprobaltuk-callanetics-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a callanetics kerül terítékre.Ez Zsír!OrigoÍme, egy bikinis fotó a szexi VV Izáról, hogy szépeket álmodj!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-bikinis-foto-a-szexi-vv-izarol.htmlA Való Világok történetének egyik legkiabálósabb nője, Iza szexi bikinitestet villantott. Ez Zsír!--Sarka Kata még mindig csodásan néz ki bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150725-sarka-kata-es-kislanya-furdoruhaban-szelfiznek.htmlSarka Kata kislányával közös képen mutatta meg bomba alakját. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.