Sin City - A bűn városa Mexikó test tengerpart nyaralás fürdőruha Jessica Alba bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Honey és a Sin City sztárja jelenleg éppen Mexikóban tölti jól megérdemelt pihenését, itt mutatta meg szexi bikinijét és tökéletes testét. 

Sikeres színésznő, a néhány éve alapított The Honest nevű cége egyre jövedelmezőbb, két gyerek büszke anyukája és boldog feleség - ez mind Jessica Alba, aki ráadásul 34 évesen is elképesztő formában van.

Forrás: AFP

A Sin City és a Honey sztárja, akire korábban már ITT és ITT is rácsodálkozttunk, milyen csodásan fest egy szál bikiniben, ezúttal Mexikóban mutatta meg alakját parányi bikiniben - a képekért kattints ide!

Fűzővel fogyni? Jessica Alba erre esküszik

Létezik egy különös fogyókúrás módszer, mellyel több centit is lefaraghatunk a derékbőségünkből anélkül, hogy kés alá feküdnénk, vagy akár egy percig is éheznénk, a gyártók szerint ugyanis a segítségével csökken az éhségérzetünk. Bár az egészségügyi szakemberek bizonyára nem ajánlanák jó szívvel a diétának ezt a változatát, amelyet Jessica Alba is követett egy időben, egy angliai cég szerint a viktoriánus módszer segítségével hosszú távú súlycsökkenést érhetünk el -a cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.