Elképesztő terhek Gáspár Evelin vállán - Fotó!

Forrás: Facebook/Fem3Café -
súly fotó Gáspár Evelin edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemete az utóbbi hónapokban kemény edzésbe kezdett, melynek már meg is látszik az eredménye. Most megmutatta, mekkora súlyokkal is dolgozik valójában. 

Evelin egy képet is feltöltött, mely mellé ezt írta: "Két és fél hónapja még fél percet sem bírtam, de most már 10kg-val szenvedek."

Forrás: Instagram/evelingaspar

A követőit lenyűgözte a lány elszántsága, és többen meg is jegyezték, hogy a karján már tisztán látszik a kemény munka eredménye. Alakjának titkát nemrég el is árulta a rajongónak.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Beszéljünk a testtudatról!http://www.life.hu/ez-zsir/20151122-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-testtudat-jelentosege.htmlHa azt mondom, a jógázás fejleszti a testtudatot, valószínűleg bólogatsz a monitor előtt ülve, hiszen ez szinte köztudott. De hogyan is működik ez pontosan, hogyan fejleszti a jóga a testtudatot? Ez Zsír!--Hosszú Katinka megmutatta brutális hátizmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151123-hosszu-katinka-megmutatta-tokeletes-hatizmat.htmlTényleg az Iron Lady a legjobb becenév Hosszú Katinkára, de nemcsak a tökéletes izomzata, hanem akaratereje miatt is.Ez Zsír!--Majka: "Egészségesen étkezni költségesebb dolog"http://www.life.hu/ez-zsir/20151123-majka-rapper-bevallotta-odafigyel-a-taplalkozasara-es-sportos-eletmodot-folytat-a-cigit-is-letette.htmlKiderült, hogy a rapper nagyon figyel az alakjára, a sport mellett pedig az is fontos számára, hogy milyen tápanyagokat visz a szervezetébe. Ez Zsír!--Gáspár Evelin egyre vékonyabb - szelfi az edzőterembőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151120-gaspar-eveline-egyre-vekonyabb-edzes-kozben-mutatta-meg-alakjat-gaspar-gyozo-lanya.htmlNos, a kemény edzések meghozták a várva várt eredményt, és Gáspár Győző lánya egyre csinosabb. Ez Zsír!--Napi 5000 kalória, hízás nélkül - A viktoriánus diéta az új őrület!http://www.life.hu/ez-zsir/20151119-a-viktorianus-dieta-az-uj-orulet-erdemes-e-kiprobalni-mit-mond-a-szakerto.htmlA nálunk is nagyon népszerű mediterrán és paleo diéta után újabb divathullám söpör végig a fogyni vágyók körében: a legújabb trend szerint ugyanis az a legjobb, ha úgy táplálkozunk, ahogy azt a viktoriánus korban tették elődeink. Lássuk, beválhat-e ez az új őrület! Ez Zsír!Thinkstock5 dolog, amit tudnod kell a teljes kiőrlésű gabonákrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151116-5-dolog-amit-tudnod-kell-a-teljes-kiorlesu-gabonakrol.htmlA normál vagy a teljes kiőrlésű gabonafélék az egészségesebbek? A választ valószínűleg mindenki tudja, de azért nem árt tisztázni, miért is jobb választás a teljes kiőrlésű gabonából készült élelmiszer. Soroljuk is az indokokat! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.