Átverte rajongóit Mariah Carey?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
átverés rajongó fogyás Mariah Carey bikini nyaralás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Instagram-oldalára feltöltött nagyon szexi, bikinis képe kapcsán az egész rajongói tábora azt találgatja: vajon valóban lefogyott a díva, vagy csak egy jó néhány évvel ezelőtt készült képet tett közzé magáról?

Mariah Carey jelenleg épp valahol a Karib-tengeren tölti jól megérdemelt pihenését, ahonnan szinte minden nap akad valami posztolnivalója Instagram oldalára - rajongói legnagyobb örömére.

Forrás: Instagram/Mariah Carey

A popdíva, akinek súlya az utóbbi időben állandó témáját képezte a sajtónak, legutóbb arany bikiniben feszített a népszerű képmegosztó oldalon, követői pedig azonnal támadni kezdték, mondván, ez a fotó szinte biztos, hogy nem most készült Mariah-ról.

A legdurvább sztárfogyások 2015-ben

Nekik mindig a topon kell lenniük, így a súlyuk is állandóan központi téma. Ha azonban látványosan átalakulnak, a média ódákat zeng róluk - így történt ez idén többek között a mesés hangú Adele-lal és John Goodmannel is. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.