Nekik sikerült! A legdurvább sztárfogyások 2015-ben

fogyás John Goodman Adele fogyókúra Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekik mindig a topon kell lenniük, így a súlyuk is állandóan központi téma. Ha azonban látványosan átalakulnak, a média ódákat zeng róluk - így történt ez idén többek között a mesés hangú Adele-lal és John Goodmannel is. Fogyókúra világsztár módra - idén nekik tényleg sikerült!

Adele 28 kilót fogyott

2015 utolsó pár hete kétségkívül Adele-ről szól. Hello című dalát a fél világ imádja, az énekesnő ráadásul csinosabb, mint valaha. Pedig évekig rengeteg kritikát kapott a súlya miatt, ám őt ez nem érdekelte: többször nyilatkozta, hogy imád jókat enni-inni, és esze ágában sincs ezen változtatni.

Idén azonban mégis rászánta magát a fogyásra, az eredmény pedig közel 28 kiló mínusz.

„Elkezdtem mozogni, sokat sétálni, jógázni, és abbahagytam a dohányzást. Az elején még nem változtattam az étkezésemen. Később kezdtem kiiktatni az étrendemből az egészségtelen dolgokat, a gyorskajákat, sokkal több vizet ittam, és kisebb adagokat szedtem a tányéromra” - mesélte nemrég az énekesnő. Az eredmény magáért beszél!

Adele 2013 elején és 2015-ben Forrás: AFP, Northfoto

John Goodman 45 kilótól szabadult meg

Az imádott vígjátékszínész nem is olyan régen, 2011-ben még 181 kilót nyomott, és saját bevallása szerint komoly feladatot jelentett számára, hogy minden egyes nap kitalálja, mit fog enni. Ám sorra jöttek az egészségügyi problémák, a színésznek pedig elege lett.

Letette az alkoholt, kivette a cukrot az étrendjéből, és szépen lassan rászokott a heti hatszori mozgásra.

Sétapadon sétált, és ellipszistréneren edzett - túlsúlyosan ugyanis a futás nem kifejezetten javasolt. Áttért a mediterrán étrendre, sok zöldséget, halat evett, és beiktatta mindennapjaiba az olivaolajat.

John Goodman 2012-ben és idén novemberben Forrás: Northfoto, AFP

Zach Galifianakis új ember lett

2015 elején a SAG Awardson már nyoma sem volt a Másnaposok pocakos sztárjának: a színész eszméletlen formában mutatkozott a díjátadón.

Zach közel 30 kilót dobott le az utóbbi 1-2 évben,

ám hogy pontosan hogyan csinálta, arról csak viccesen nyilatkozott egyszer-egyszer. Az azonban biztos, hogy a súlyvesztésben nagy szerepet játszott az is, hogy abbahagyta az ivást, amivel egykor komoly gondjai voltak.

Zach Galifianakis 2013 májusában és idén nyáron Forrás: AFP

Mariah Carey ismét csúcsformában

A díva súlya állandóan ingadozik, 2015 végére azonban sikerült jó pár kilótól megszabadulnia. A hírek szerint egészen pontosan 20 kilót fogyott mindössze 2 hónap alatt. Hogy hogyan csinálta? Először is az énekesnő multimilliomos kedvesének, James Packernek van egy kiváló szakácsa, aki egy dietetikus segítségével tökéletes menüt állított össze a világsztárnak.

Emellett a népszerű plasztikai sebész, Dr. Susan Evans munkája is közrejátszott a fogyásban:

a díva hasát és derekát is átszabatta az utóbbi hetekben. Így azért nem olyan nehéz a fogyás...

Mariah Carey 2015 nyarán és 2015 decemberében Forrás: AFP

Jamie Oliver egészségesre fogyott

Jamie Oliver 2013-ban és idén Forrás: Northfoto, Instagram/Jamie Oliver

Liam Neeson egy film kedvéért lett soványabb

A színészről már idén nyáron is aggasztó képek jelentek meg, szeptemberben pedig arról írtak a lapok, hogy közel 30 kilótól szabadult meg az Elrabolva-filmek sztárja. Néhányan biztosak voltak abban, hogy a fogyás hátterében egy komoly betegség húzódik, a színésznek azonban elege lett a találgatásokból, és közölte:

a híresztelésekkel ellentétben mindössze annyi történt, hogy 10 ( és nem 30) kilót fogyott egy filmszerep kedvéért.

Liam Neeson 2014 elején és idén nyáron Forrás: AFP, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.