Sarka Kata: "Az ideális nő pont nem olyan, mint én"

Sarka Kata homokóra formás Bochkor Gábor Katus Attila ideális testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata bevallotta, szebbnek tartja a formásabb, homokóra alakú hölgyeket - Hajdú Péter felesége többek közt arról beszélt a Mokkában, milyen szerinte az ideális nő.

Pár napja Bochkor Gábor kijelentése verte ki a biztosítékot a témában. A műsorvezető ugyanis azt találta mondani, hogy aki "elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". A téma a sztárvilágban is sokakat megosztott. A Mokkában most Sarka Kata és Katus Attila beszélgetett a kényes kérdésről: milyen is az ideális nő?

„Sokan azt gondolják, hogy testképzavarral küzdöm, pedig van egy normális, reális testképem, amikor ez eltér, nem érzem jól magam. Mással nem vagyok ilyen kritikus, csak magammal. Szerintem az ideális nő nem olyan, mint én, a szememnek a formásabb nők tetszenek" – mondta Kata, akinek a homokóra alkat jön be.

Tóth Gabi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160219-toth-gabi-enekesno-brutal-dekoltazst-villantott-edzes-kozben.htmlTóth Gabi nem kíméli magát, amikor arról van szó, hogy formába lendüljön. Most az edzőteremből töltött fel fotót. Ez Zsír!--Jógával leptük meg az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160216-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjait-enb-alexat-enb-davidot-es-enb-borit-jogaorara-vittuk.htmlAlexa és Bori lelkesen toppantak be az órámra, ám az őket kísérő Dávid kicsit húzódozott a kiterített jógaszőnyeg láttán, de végül beadta a derekát. Ez Zsír!Fotó: Polyák Attila - OrigoDöbbenet! Ennél vékonyabb már nem is lehetne Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-dukai-regina-dereka-ennel-vekonyabb-mar-nem-is-lehetne-edzes-kozben-szelfizett-a-modell.htmlA gyönyörű modell edzés közben szelfizett - ámulatba ejtő, milyen nádszálvékony. Ez Zsír!--Hosszú Katinka megmutatta, hogy lazíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-hogyan-lazit.htmlAz Iron Lady még a pihenés perceiben sem hagyja el az úszómedencét, ő tényleg a vízben érzi jól magát. Ez Zsír!--Szexi! Tolvai Reninek Jennifer Lopez-popsija lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20160127-tolvai-reninek-enekesnonek-jennifer-lopez-popsija-lett.htmlAz énekesnő edzős szelfit posztolt, melyen még a fekete hosszú nadrágban is jól látszik, hogy elképesztően kerek a popsija. Ez Zsír!--Vásáry André: „Úgy éreztem, mintha kiléptem volna a testemből"http://www.life.hu/ez-zsir/20160215-vasary-andre-enekest-jogaorara-vittuk-majd-arrol-meselt-mit-erzett-amikor-meditalas-kozben-kilepett.htmlA különleges hangú énekest kicsavartuk, fejre állítottuk, de ő mosolyogva állta a sarat. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.