Bochkor Gábor kijelentése kiverte a biztosítékot

Forrás: Music FM / Facebook -
Music Fm Önindító Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós a Music Fm Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék".  

A rádiós Pierce Brosnan szí­nész és felesége közös fotója apropóján szólalt meg a témában. A James Bond-filmek sztárjának neje legalább harminc kilót hízott. A hírek szerint ez Brosnant nem érdekli, ugyanúgy imádja feleségét, mint korábban.

Bochkor szerint ez csak egy álságos udvariasság, valójában mindenki kiakad, akinek a párja kövér vagy ápolatlan lesz a kapcsolatuk alatt.

"Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről. Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szeretem őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne. És tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot" - fejtegette Bochkor.

Forrás: Music FM / Facebook

A kijelentés nagy port kavart, volt, aki egyetértett a rádióssal, de a betelefonálók többsége kiakadt. Többen megpróbálták elmagyarázni, a belső értékek fontosabbak.

A Borsban Mádai Vivien műsorvezető kommentálta a hírt. "Nagyon rossz üzenet szerintem az, hogy a nőknek a modellekre kell hasonlítaniuk. Ezért van az a sok önképzavaros hölgy, akik éheztetik magukat, vagy bulimiásak. Voltam én húsz kilóval több, mint most, és úgy is szeretett és kívánt a párom. Abban az időszakban még több bókot kaptam, idegenektől is" - mondta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.