Catherine Zeta-Jones alak Michael Douglas Cancún Mexikó test tengerpart nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő férjével, Michael Douglasszal együtt kapták lencsevégre mexikói nyaralásuk közben.

46 éves, de akár 10 évet is letagadhat a korából Catherine Zeta-Jones, akit Mexikó partjainál, a mesés Cancúnnál kapták lencsevégre egy szál fürdőruhában.

A kétgyerekes színésznő férjével, a gégerákból felgyógyult Michael Douglas-szal érkezett a pihentető nyaralásra. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kapcsolata a jelek szerint újra a régi: korábban többször lehetett hallani, hogy válságban van a hollywoodi álompár házassága, ám a színésznő legutóbbi nyilatkozatában minden kételyt eloszlatott - kattints ide érte!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Jessica Biel szerint azért tűnik terhesnek, mert nem edz elegethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160324-jessica-biel-szineszno-szerint-azert-tunik-terhesnek-mert-nem-edz-eleget.htmlKis pocak ide vagy oda, a Hetedik mennyország színésznőjének humora még mindig a helyén van. Ez Zsír!--5 méregtelenítő tipp húsvét utánrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160323-meregtelenito-tippek-husvet-utanra.htmlHiába tudjuk, hogy a túlevés bizony nem egészséges, különösen ünnepek alkalmával mégis hajlamosak vagyunk beleesni ebbe a hibába. Az ilyen napok után érdemes méregtelenítő kúrákat tartani. Ez Zsír!--A fogyás a takarításnál kezdődikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-fogyas-a-takaritasnal-kezdodik.htmlMeglepő új kutatási eredmény látott napvilágot: akár kétszer is többet eszünk, ha rendetlenség van körülöttünk a konyhában, mivel ilyenkor stressz hatása alatt állunk. Ez Zsír!ThinkstockNagyon lefogyott Király Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-kiraly-linda-enekesno-nagyon-lefogyott.htmlAz elmúlt időszak alatt rengeteget karcsúsodott az énekesnő, aki nemrég Facebook-oldaláról köszönt be rajongóinak öccse esküvőjéről. Ez Zsír!--Gisele Bündchen személyi szakácsa elárulta a szupermodell titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-gisele-bundchen-szupermodell-alakjanak-titkat-elarulta-a-szemelyi-szakacsa.htmlA világ egyik legkeresettebb modellje mindent megtesz annak érdekében, hogy sokáig megőrizze alakját. Ez Zsír!--Látványos fogyás két hét alatt? Tojásdiétával lehetséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20160321-miert-jo-a-tojasdieta.htmlA kutatók már eloszlatták a félelmeket azzal kapcsolatban, hogy a tojás káros lenne az egészségünkre. Az esetleges magas koleszterinszint sincs összefüggésben a tojásfogyasztással. A tojásnak valójában rengeteg jótékony hatása van, ami miatt az egészséges táplálkozás és a diéta részét is képezheti. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.