Jessica Alba bikinis fotóitól még forróbb lesz ez a péntek

bikini fürdőruha Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik leggyönyörűbb színésznő ezúttal az InStyle magazinnak mutatta meg isteni alakját. 

Ha van nő, akinek a testére nagyon irigykedünk, az biztosan Jessica Alba. A színésznőnek nemcsak az arca csodaszép, de a teste is elképesztő. Pedig már 2 gyermek édesanyja! A világsztár ezúttal az Instyle magazin hasábjain mutatta meg, hogy a létező összes fürdőruhában elképesztően fest.

Fotó: Thomas Whiteside/InStyle

A vele készült interjúban Jessica arról mesélt, hogy karrierje kezdetén egyáltalán nem tudott mit kezdeni azzal, hogy egy csapásra szexszimbólum lett.

Azt éreztem, te jó ég, még csak 19 éves vagyok, ráadásul szűz is.

Fotó: Thomas Whiteside/InStyle

Honnan tudjam, hogy kell így meg úgy pózolgatni" - vallotta Jessica, aki hozzátette, akkoriban nem volt túl jó passzban, úgy érezte, ő sokkal több egy dögös színésznőnél, de fogalma sem volt, hogyan kerülhetne ki ebből az egészből.

Fotó: Thomas Whiteside/InStyle

Azóta persze minden helyrejött: 2 gyermek boldog édesja, példamutató házasságban él Cash Warrennel, és saját cége, a Honest Company hihetetlenül sikeres vállalkozás lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.