Elképesztő formában van Jessica Alba! Így néz ki bikiniben a 34 éves színésznő

Forrás: Northfoto -
színésznő Hawaii bikini fürdőruha Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sin City és A Fantasztikus négyes sztárját Hawaii partjainál kapták lencsevégre.

Jessica Albát a minap a meseszép Hawaii tengerpartjainál kaptak lencsevégre kis családjával, és, mint ahogyan azt már tőle megszokhattuk, ismét sikerült elkápráztatnia mindenkit csodás bikinialakjával.

Forrás: Northfoto

A színésznő azon hollywoodi hírességek közé tartozik, akiknek neve egyet jelent az egészséges életmóddal és a sokszor eszement fogyókúrákkal. A kétgyerekes anyuka szülés utáni diétáját ugyanis valószínűleg egyetlen szakértő sem ajánlaná: a színésznő korábban elárulta, hogy fűző segítségével sikerült lefogynia.

Világsztárok, akik okos tanácsaikkkal megváltanák a világot

Vajon nekik nem elég a vörös szőnyeg, a kasszasikerek és a csillogás? Ők úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát? Nem egy világsztár érezte azt az utóbbi években, hogy minél több embernek szeretne nagyon okos tanácsokat osztogatni. Egy csokorba szedtük azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják magukat - kattints ide a cikkért!

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Rákóczi Feri csúcsformában: 15 kilót fogyott! http://www.life.hu/ez-zsir/20160322-rakoczi-feri-edzes-es-fogyas-tizenot-kilotol-szabadult-meg-a-musorvezeto-foto.htmlA Class Fm ismert műsorvezetője először a cigarettától, majd jó néhány felesleges kilótól szabadult meg. A fotók alapján alig lehet ráismerni! Ez Zsír!Origo5 nyomós ok, amiért az úszás az egyik legjobb sporthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-az-uszas-a-legjobb-sport-kutatasok-is-bizonyitjak.htmlTöbbször halljuk, hogy az úszás mennyire jót tesz a testi és lelki egészségünknek. Íme, 5 ok, amiért érdemes olykor a futócipőt is fürdőruhára cserélni. Ez Zsír!--Látványos fogyás két hét alatt? Tojásdiétával lehetséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20160321-miert-jo-a-tojasdieta.htmlA kutatók már eloszlatták a félelmeket azzal kapcsolatban, hogy a tojás káros lenne az egészségünkre. Az esetleges magas koleszterinszint sincs összefüggésben a tojásfogyasztással. A tojásnak valójában rengeteg jótékony hatása van, ami miatt az egészséges táplálkozás és a diéta részét is képezheti. Ez Zsír!--A motiváció megtartásának öt lépésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-motivacio-megtartasanak-ot-lepese.htmlA siker alapja a motiváció. A motiváció azt jelenti, hogy mindig a szemed előtt lebeg a cél. Tudod, hogy miért kezdtél bele a fogyásba, a diétába, a testmozgásba, és tudod, hogy mi a végső célod mindezzel. Motiváció nélkül nincs győzelem! Ez Zsír!--Micsoda test! Elképesztő formában van Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-britney-spears-enekesno-elkepeszto-formaban-van-bikiniben-napozott.htmlA kétgyerekes popsztár Instagram oldalán mutatta meg magát rajongóinak napozás közben, egy szál bikiniben.Ez Zsír!--Ez az oka, hogy egyre több az elhízott emberhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160320-egyre-tobb-az-elhizott-ember-nincs-kontroll.htmlAmikor alaposan megpakoljuk a tányérunkat, egyáltalán nem biztos, hogy éhesek vagyunk: egyszerűen csak a szokás hatalmáról van szó. A mai ember ugyanis lényegesen többet eszik, mint nagyszüleink ettek a maguk idejében. Már 20 évvel ezelőtthöz képest is 50 százalékkal nagyobb adagokat kebelezünk be nap mint nap. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.