Hollywoodi sztárok a jojóeffektus fogságában

Forrás: AFP, Northfoto -
fogság sztárok Hollywood jojó-effektus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hollywoodi celebek talán még nagyobb nyomás alatt vannak, mint mi, hiszen róluk mindennap címlapokon ítélkeznek. A nagy nyomás miatt sokszor rossz útra tévednek, és például az egészséges életmód helyett különböző, hosszú távon kicsit sem hatékony diétákba kezdenek. Kik a jojóeffektus leghíresebb hollywoodi áldozatai? Mutatjuk!

Kelly Osbourne

Ozzy Osbourne lányát pufók gyerekként ismertük meg, Kelly pedig évekig nem tudott változtatni, több fogyási kísérlete ért véget azzal, hogy újfent kikerekedett. Saját bevallása szerint éveken át rossz úton járt, de most már tudja, hogy egyszerű a megoldás: egészséges étrend és több mozgás. A fogyókúrákra pedig még csak gondolni sem szabad, helyette életmódot kell váltani.

Forrás: Northfoto

Kirstie Alley

Az állandó jojóeffektussal küzdő színésznő legutóbb 2015 elején nyerte vissza szuper formáját. A The Today Show-ban 2014-ben megígérte, mire legközelebb a műsor vendége lesz, 10 kilótól biztosan megszabadul. Végül megduplázta a tervét, 22 kilót dobott le, és kijelentette, győzedelmeskedett a visszacsúszó kilók felett. „Amíg csak élek, megtartom ezt a súlyt. Keményfejű vagyok" – mondta akkor Kirstie Alley, akit egy év múlva, 2016 elején újra 20 kiló súlyfelesleggel kaptak le a lesifotósok.

Forrás: AFP, Northfoto

Mariah Carey

Manapság újra jó formában van Mariah Carey, pedig ez nem volt mindig így. Tíz-tizenöt kiló rendszeresen felcsúszott rá, majd lecsúszott róla. Vajon végül neki is sikerült az életmódváltás, és megtartja a jó formáját?

Forrás: AFP, Northfoto

Jessica Simpson

Jessica Simpson súlya is normalizálódott az elmúlt években, pedig korábban elképesztő csatát vívott a kilókkal, amit a terhessége sem tett könnyebbé. Miután világra hozta első babáját, 20 kilót fogyott, második terhességét követően pedig 30 kilót kellett fogynia, hogy visszanyerje régi formáját.

Forrás: AFP, Northfoto

Janet Jackson

6 év leforgása alatt nagyjából összesen 200 kilóval játszadozott Janet Jackson. 30 felcsúszott, 10 lement, majd fel 15 és így tovább. Az 50 éves énekesnő manapság terhességével került címlapokra, és persze azzal, hogy a várandós hónapok alatt már felszedett 30 kilót.

Forrás: AFP, Northfoto

Így tartsd a súlyod! Tippek a jojóeffektus elkerülésére

Könnyen, gyorsan mindent - ez a mai világ jelszava, sokan ennek szellemében állnak neki a fogyókúrának is. Mindezzel nemcsak a várt eredményt nem érik el, hanem további pluszkilókat szednek magukra - ami ráadásul kudarcélményt okoz számukra. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Emlékeztek még a BikiniBody győztesére? Ennyit változott a program lezárulása ótahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-kovacs-teodora-a-bikinibody-katus-attilaval-gyoztese-az-elmult-honapokrol-meselt.htmlEmlékeztek még Kovács Teodórára, a BikiniBody győztesére? Két hónapon keresztül dolgozott együtt Katus Attilával és Abonyi Orsi dietetikussal. Leadott közel 10 kilót, sokat izmosodott, ráadásul kialakult nála az a testtudat, ami az egészséges életmód alapja. Négy hónappal a program lezárulása után megkérdeztük Teót, hogy érzi magát a bőrében. Ez Zsír!--6 lépés, amivel ráveheted magad a sportolásra egy hideg őszi napon http://www.life.hu/ez-zsir/20161017-igy-vedd-ra-magad-egy-hideg-oszi-esten-a-sportolasra.htmlAhogy itt az ősz, egyre korábban sötétedik, és egyre hidegebb az idő. Az emberek többsége egyre nehezebben veszi rá magát, hogy lejárjon edzeni, ami tavasszal és nyáron még olyan könnyűnek tűnt. Ez azonban hamar azt vonja maga után, hogy a kilók felszaladnak, az ember stresszesebbé válik, és az önbizalma is csökken. Ugye, hogy nem éri meg? Inkább vedd rá magad most is a sportolásra, mutatjuk is, hogyan! Ez Zsír!--Így pattognak Mihalik Enikő mellei edzés közben: videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161019-mihalik-eniko-edzes-kozben-a-szexi-sztar-igy-formalja-a-testet.htmlEgyik kedvenc magyar szupermodellünk már megint csodásan nézett ki - ezúttal az edzőteremben. Egy szavunk sem lehet! Ez Zsír!OrigoByeAlex felsőtestétől felforrósodott a hangulat: szexi fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161019-byealex-az-enekes-ujbol-ledobta-a-textilt-szexi-felsotestet-villantott-a-sztar.htmlA 32 éves énekes nem panaszkodhat, hiszen rövid idő alatt igazi álomalakot hozott össze magának. Ez Zsír!--120 kilót adott le a szerelemért az asszony - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-patty-sanchez-korabban-a-vilag-legkoverebb-embre-akart-lenni-de-ratalalta-a-szerelem.htmlAz 52 éves Patty Sanchez akart lenni a világ legkövérebb nője, és ezért mindent meg is tett. Egy szakítás után azonban megszabadult 120 kilótól, majd egy internetes oldalon a szerelem is rátalált. Ez Zsír!--Cinthya Dictatort még mindig bántják kóros soványsága miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-cinthya-dictatort-bantjak-sovanysaga-miatt-o-bebizonyitotta-hogy-fitt-es-egeszseges.htmlBármit is csinál Cinthya Dictator, mindig az alakja, vagyis a soványsága van az előtérben. Nemrég a vakmerő oldalát bizonyíthatta be a lány egy műsorban, és úgy érzi, feleslegesen bántják őt a testsúlya miatt, ugyanis a fizikai megpróbáltatásokat is remekül bírta. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.