A fitneszblogger elárulja, hogyan lehet percek alatt Kardashian-popsid

Forrás: Instagram/sarapuhto -
Kim Kardashian popsi fenék Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy Kardashian vagy Jenner lány posztol képet, leheteten, hogy a fotón a popsi ne legyen tökéletes. Egy fitneszblogger szerint azonban mindez kamu a javából. 

A finn Sara Puhto szerint

csakis a megfelelő póz kérdése a Kardashian-popsi.

A lányt nagyon bosszantotta már, hogy szinte istenként tisztelik a méretes fenekű celeblányokat a rajongóik, miközben van némi átverés a róluk készült képekben. Nyilván nem csontsovány egyik híresség sem, de az lehetetlen, hogy nekik mindig, minden helyzetben isteni popsijuk legyen.

Sara Puhto Forrás: Instagram/sarapuhto

Sara fogta magát, és a közösségi oldalán néhány pózzal mutatta meg, mennyit is számít az, ha mondjuk a lábak nem zártak egy képen, hanem az egyik előre van nyújtva.

A bloggerlánynak közel 35 ezres rajongótábora van a képmegosztó oldalon, akik imádják az egészségmániás csaj posztjait: különösen a legutóbbi, a Kardashain-lányokat lebuktató képet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.