Penny Lancaster megmutatta, hogy fest a pocakja a karácsony után

Forrás: Instagram/pennylancaster -
Penny Lancaster pocak túlevés Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi menü nemcsak bennünk tesz kárt: a túlevés a világsztárok hasát is megterheli. Rod Stewart neje, Penny Lancaster meg is mutatta, mennyire!

A magukra nagyon sokat adó, és persze költő sztárok is imádják a nagy és ízletes ünnepi menüket. Nemrég például Jennifer Aniston került kínos helyzetbe, amikor a pocakját lefotózták, mert mindenki azt hitte, állapotos, pedig a színésznő csak túlságosan sokat evett vacsorára. Most Rod Stewart kedvese, Penny Lancaster járt hasonlóképp, ám ő nem is titkolta a dolgot.

Penny Lancaster és a karácsonyi pocakja Forrás: Instagram/pennylancaster

A sztárfeleség a többmilliós rajongótáborának mutatta meg a képmegosztón, hogy fest a hasa a karácsonyi evészet előtt, és utána, már a "kaja babával" a pocakjában.

Ez tényleg egy igen őszinte megnyilvánulás volt Penny részéről, és elég sokan érezhetnek vele együtt:

valljuk be, a mi testünkön is legalább ekkora a változás a karácsonyi menü elfgyasztása előtt és után!

Pedig a túlevés ellen lehet tenni, és érdemes is: korábban írtunk is arról, milyen egyszerű szabályokat érdemes ilyenkor betartani!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.