Vidám étkezések, szuper konyhai kiegészítők - Bazár!

palacsinta torta tojás keksz étkezés konyha muffin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétköznapi rohanások után hétvégén az étkezéseknek is jobban megadjuk a módját. Legalábbis meg kellene. Ehhez pedig szuper változatosságot biztosítanak a vidám konyhai kiegészítők, amelyekkel feldobhatjuk a reggeli tojást vagy éppen palacsintát, de egy csokis keksz is izgalmasabb, ha békakirályos és a torta is lenyűgözőbb, ha masnis. 

Kekszekhez

Egy szimpla linzertésztához, vagy akár egy gyömbéres vagy csokis kekszhez is jól működnek a vidám kiszúrók, de manapság a sütipecsétek is reneszánszukat élik.

1. Kookta 600 forint 2. Stile Interior 1990 forint 3. Gasztroshop 3490 forint 4. Vasedény 429 forint 5. Kookta 1550 forint Forrás: Life.hu

Muffinokhoz

A muffinokhoz beszerezhetsz különböző szilikonformákat, de ha fém muffinsütőd van, akkor a papírkapszlikkal tudsz játszani.

1. Gasztroshop 2990 forint 2. Butlers 1290 forint 3. Kika 1999 forint 4. IKEA 495 forint 5. IKEA 995 forint Forrás: Life.hu

Így készül az egészséges muffin

Ha igazán különleges reggelire vágysz, nem kell mást tenned, mint a kedvenc egészséges alapanyagaidat egy nagy tálban alaposan összekeverni, és egy muffinformában kisütni, majd tálalni az ínycsiklandó és egészséges falatokat. Olvasd el receptjeinket!

Tortákhoz

Persze a tortáknál is az íz a legfontosabb, de ha már profi tortakészítő vagy, vigyél bele még egy kis extrát ezekkel a tortaformákkal. A Zila formát különösen ajánljuk, mert rengeteg lehetőséget rejt magában.

1. Gasztroshop 3990 forint 2. Konyhatizezercikk.hu 590 forint 3. Stile Interior 3490 forint 4. Zila tortaforma 12 700 forint 5. Butlers 1990 forint Forrás: Life.hu

Tojáshoz

Tükörtojás, lágy tojás, főtt tojás: sokféle módon imádjuk reggelire. Ezek is persze akkor a legjobbak, ha tökéletesen vannak elkészítve, de azért nem rossz néha megbolondítani.

1. Konyhatizezercikk.hu 1043 forint 2. Bigyoshop 3490 forint 3. Butlers 790 forint 4. Bigyoshop 990 forint 5. Stile Interior 990 forint Forrás: Life.hu

Palacsintához

Egy laza hétvégi napon nem is kezdhetnénk indíthatnánk jobban a napot, mint egy palacsintareggelivel, ami önmagában is fantasztikus, hát még akkor, ha ránk mosolyog.

1. Aliexpress 3 dollár 2. Kookta 15 500 forint 3. Bigyoshop 4990 forint 4. Aliexpress 13 dollár Forrás: Life.hu

Diétázol? Ezeket a palacsintákat akkor is nyugodt szívvel eheted

Az életmódváltás egyik legkomolyabb kérdése sokak számára, hogy most mi lesz az édességekkel? Nagy tévhit, hogy mindenféle édes ízről le kell mondani, ha egészségesen akarunk élni. Most mutatunk is néhány palacsintareceptet, amit a diéta alatt is fogyaszthatsz. Kattints a receptekért!
Egy igazi kecskevilágban jártunk: interjú sajtkészítésről és tudatos étkezésrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170413-a-kecskevilagban-jartunk-interju-a-sajtkeszitesrol-tudatos-etkezesrol.htmlHabár a kecskék tartásáról és a sajtkészítésről fogalmuk sem volt, az élet mégis úgy hozta, hogy most ezzel foglalkoznak. A kezdeti 4 kecskéből lett 14, majd 40, majd 110, és hozzá jöttek a mangalicák, disznók és baromfik, mindebből pedig megszületett egy vállalkozás, ami a hagyományokat, a finom ízeket, az adalékanyag-mentes termékeket helyezi mindenek fölé. Ez Zsír!OrigoA fogyás 10 aranyszabálya http://www.life.hu/ez-zsir/20170411-a-fogyas-10-aranyszabalya-nagy-dora-taplalkozasszakertetol.htmlSzeretnél magabiztosan végigmenni a strandon a vadiúj bikinidben? Jó lenne úgy napozni, hogy nem kell behúzni a hasad? Azonban van rajtad néhány kiló plusz, amitől szívesen megszabadulnál? Még nem késő! Mit kell tenned mindezért? Íme, néhány hasznos tipp és trükk Nagy Dórától, a BioTechUSA edzés- és táplálkozás-szakértőjétől, személyi edzőtől. Ez Zsír!Thinkstock5 táplálkozási tipp, ha gyorsabban szeretnél fogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170407-5-taplalkozasi-tipp-ha-hamarabb-szeretnel-fogyni.htmlApró és egyszerűen kivitelezhető trükkökkel is sokat segíthetsz magadon, ha fogyni szeretnél. Íme, néhány alapvető szabály, amit érdemes betartani, ha gyors és hosszú távú eredményt szeretnél elérni! Ez Zsír!--Elő a futócipőkkel, irány a szabadba! 5 ok, amiért még ma indulj el futnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170405-elo-a-futocipokkel-es-irany-a-szabadba.htmlAz igazi fanatikusok télen sem hagynak fel a kedvenc sportjukkal, de ha nem is számítasz annak, tavasszal akkor is érdemes leporolnod a futócipődet, mert vár az út, a természet, a mozgás öröme, vagyis a futás, ami annyi pozitívummal bír, hogy egy-kettőre kivirulsz tőle. Ez Zsír!ThinkstockSimon Szimonetta zsírégető, alakformáló edzésmódszere meghódítja az országothttp://www.life.hu/ez-zsir/20170406-interju-simon-szimonettaval-a-boost-training-edzesforma-kitalalojaval.htmlSimon Szimonetta gyerekkora óta imádja a fitnesz világát, így nem is csoda, hogy az évek alatt egy saját edzésmódszert is kialakított. Ez a Boost Training, ami a zsírégetésről és alakformálásról szól. De nemcsak erről beszélgettünk vele, hanem arról is, hogyan lehet elkerülni az állandó visszaesést, és hogyan érdemes elindulni azon az úton, ahol a bikinialak a cél. Ez Zsír!--Tippek a narancsbőr leküzdéséhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170404-tippek-narancsbor-ellen.htmlA mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, de sajnos a genetika is hozzájárul ahhoz, hogy minden nyár előtt átéljük a nagy narancsbőrparát. Pedig van megoldás, csak éppen nem egyik napról a másikra jön a siker, úgyhogy legyél kitartó, mert megéri. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.