Erdélyi Mónika lefogyott: nagyon csinos a műsorvezető - Fotó!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
fotó fogyás Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika sokáig küzdött a súlyával, de úgy tűnik, mára megtalálta az egyensúlyt. Súlyfeleslege lassan már a múlté.

Erdélyi Mónika sokat küzdött a súlyával, volt idő, amikor még Berki Krisztián is piszkálta a feleslege miatt. Élő adásban többször is tett rá annak idején gúnyos megjegyzést, de ma már ezt nem tehetné. Erdélyi Mónika ugyanis remekül néz ki.

Erdélyi Mónika szuperül néz ki Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A műsorvezető nemrég a Facebook-oldalán tett közzé egy egész alakos fotót, amin jól látszik, hogy mennyire csinos lett. Mónika egyszerűen fantasztikusan néz ki, látható, hogy ő is jól érzi magát a bőrében. Csak úgy sugárzik a fotókon, egyértelműen harmóniában van önmagával.

Erdélyi Mónika megmutatta a családját: Videó!

A híres műsorvezető betekintést engedett egy romantikus családi hétvégébe, amelyet a szüleinél töltött el a kislányával. A meghitt pillanatokról videót is készített a követőinek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Sikertörténet: 50 kilót adott le életmódváltással Anitahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170418-sikertortenet-interju-szivos-anitaval.htmlSzívós Anita nagyon korán, 14 éves korában vágott bele az életmódváltásba. Ekkor ugyanis már 105 kiló volt, és nagyon rosszul érezte magát a bőrében. A komoly elhatározás, az akaraterő és a kitartás viszont meghozta gyümölcsét. Szépen lassan 50 kilót adott le Anita, aki másokat szeretne motiválni a történetével. Ez Zsír!--195 kilót fogyott egy kétgyermekes anya: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170419-majdnem-ketszaz-kilot-fogyott-egy-ketgyermekes-anya.htmlHihetetlen fogyáson van túl egy kétgyermekes anya. Azt hitte, ezzel már túl esett a dolog nehezén, de az igazi küzdelem még csak ezután következett. Ez Zsír!Origo15 kilót fogyott Gáspár Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-15-kilot-fogyott-gaspar-virag-meg-10et-szeretne.htmlAmíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat. Ez Zsír!OrigoSzandi kockahasat villantott – Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170419-szandi-tokeletes-testet-villantott-foto.htmlA 40 éves Szandi elképesztő formában van: tökéletes testét közösségi oldalán mutatta meg. Ez Zsír!--Egy igazi kecskevilágban jártunk: interjú sajtkészítésről és tudatos étkezésrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170413-a-kecskevilagban-jartunk-interju-a-sajtkeszitesrol-tudatos-etkezesrol.htmlHabár a kecskék tartásáról és a sajtkészítésről fogalmuk sem volt, az élet mégis úgy hozta, hogy most ezzel foglalkoznak. A kezdeti 4 kecskéből lett 14, majd 40, majd 110, és hozzá jöttek a mangalicák, disznók és baromfik, mindebből pedig megszületett egy vállalkozás, ami a hagyományokat, a finom ízeket, az adalékanyag-mentes termékeket helyezi mindenek fölé. Ez Zsír!OrigoEgy év alatt fogyott le Nessa: ezeket ette, hogy eltűnjön a felesleghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170418-egy-ev-alatt-fogyott-le-nessa-ezeket-ette-hogy-eltunjon-a-felesleg.htmlAz irodai munka miatt kezdett el hízni Nessa, egy ponton azonban úgy döntött, ez nem mehet így tovább. Mindössze egy év kellett ahhoz, hogy a dundi nőből egy igazi bombázó legyen. Eredményeit Instagram-oldalán is megmutatta: elképesztő az átalakulás! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.