Taryn Brumfitt egykori testépítő büszke a feleslegére!

Forrás: Facebook/Body Image Movement -
Taryn Brumfitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pozitív testkép kialakulásáért küzd Taryn Brumfitt, aki szálkás, izmos testépítőből vált duci nővé. Ő nagyon is büszke a hurkáira és leszögezte, nem akar már tökéletes lenni, erre próbál megtanítani másokat is.

Rengetegen szeretnének hasonlítani azokra a tökéletes testű nőkre, akik teleszórják az Instagramot jobbnál jobb fotóikkal. Erről már többször kiderült, hogy hazugság. Legutóbb egy fitneszmodell mutatta meg, hogy ő sem mindig szálkás. Taryn Brumfitt szintén rengeteg időt töltött el az életéből edzőtermekben: testépítő versenyekre járt, és a mai mércével mérve tökéletes volt az alakja, de az igazság ettől is távol áll.

Taryn Brumfitt most is büszke a hurkáira Forrás: Facebook/Body Image Movement

Anya lett, és a háta mögött hagyta a kemény edzéseket, így persze a kilók is gyorsan felszaladtak rá, de így is tökéletesen boldog! A teste persze már nem olyan, mint régen, de ő

azért küzd, hogy pozitív testképet alakítson ki másokban, ugyanis ő kifejezetten büszke a hurkáira.

Szerinte a tökéletességnek nincsen helye az életünkben, és senki nem is az, maximum annak tűnik. Úgy véli sokkal kevesebbet kellene ezzel foglalkoznunk, mert a tökéletességre való törekvés az egészségünk kárára is mehet, ráadásul sosem érjük el - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.