Miniszoknyában mutatták meg alakjukat a plus size lányok

alak miniszoknya duci plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki nem az átlagos 36-38-as méretnek megfelelő testalkatot képviseli, akkor a társadalom felől érkező megszorításoknak kell megfelelnie a divat terén is. Például a miniszoknya is olyan viselet, amit leginkább egy magas, vékony lányon tudunk elképzelni. Ezzel a diszkriminációval akarnak leszámolni azok a hétköznapi lányok, akik igenis megmutatták, hogy a miniszoknya mindenkié, aki tudja viselni.
  • Nicole Edelen néhány évvel ezelőtt még maga sem gondolta volna, hogy valamikor miniszoknyát fog viselni: "Rengeteget kellett dolgoznom az önbecsülésemen, hogy szembe merjek menni az általános megítélésekkel."
Nicole Edelen Forrás: Instagram/curvesonabudget13
  • "Miért a karcsúság az egyetlen esély a csodálatosra?" - teszi fel a kérdést Natalie Drue, aki úgy döntött, ahhoz igazítja a külsejét és az öltözködését, ami neki tetszik, és nem ahhoz, amit elvárnak tőle.
Natalie Drue Forrás: Instagram/nataliemeansnice
  • "A divat talán az egyetlen dolog az életben, ahol nincsenek szabályok. Viselj, amit csak akarsz, legyen az egy miniszoknya vagy egy flitteres öltöny. Csak az önbizalom számít, úgyhogy azt mindenhova vidd magaddal" - vallja Ola Dipo

Így látják a világot a legdögösebb plus size modellek

Nem kell csontsoványnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben – vallják a plus size modellek, akik modellkarrierjük mellett az egészséges önkép és a test szeretetének szóvivői is. Íme, 5 plus size modell, aki sokat tett a nőkért!
  • "Nem akarok úgy élni, hogy azt érezzem: bujkálok. Az aktuális trendekkel és társadalmi megítélésekkel ellentétben én mindig azt szeretném tenni, amiben önmagam tudok maradni" - mondja Chastity Garner.
Ola Dipo Forrás: Instagram/roadtofashionable
  • "Sajnos arra tanítottak, hogy teltebb nőként minél kevesebbet mutassak magamból, mert akkor csak bántani fognak. Ahogy sikerült elhagynom ezt a gondolkodásmódot, megbékéltem a testemmel, és azóta tökéletesnek látom. A ruhákkal együtt a magabiztosságot is mindennap viselem" - meséli Isabell Decker.
Isabell Decker Forrás: Instagram/dressingoutsidethebox
  • "Belefáradtam abba, hogy állandóan hosszú ruhákkal és nadrágokkal takargassam magam, csak azért, nehogy megsértsem az embereket a lábaim látványával. De rájöttem: semmi okom nincs magamon bármit is szégyellni" - mondja Cynthia Ramsay Noel.
Cynthia Ramsay Noel Forrás: Instagram/flightofthefatgirl
  • "Viseld azt, ami téged boldoggá tesz, ne másokra gondolj. Ez az egyetlen életed, úgyhogy élvezd most - nem holnap, holnapután, vagy egy év múlva" - vallja Stephanie Zwicky, aki mottója szerint él, és nem akar mindenkinek megfelelni.
Stephanie Zwicky Forrás: leblogdebigbeauty.com
  • "Szeresd magad, akkor semmi baj nem történhet" - mondja Alysse Dalessandro, akinek sok-sok évbe telt önbizalommal kilépni az utcára, de ma már a miniszoknyát is simán bevállalja.
Alysse Dalessandro Forrás: Instagram/readytostare
  • Brianna McDonnell számára a miniszoknya még mindig kívül esik a komfortzónán: "Még most is elgondolkodom azon, hogyan fognak reagálni az emberek, de mindig igyekszem pozitív lenni, lazán venni a dolgokat, és csak azzal foglalkozni, ami nekem örömet okoz."

Inspiráló plus size sportolók és történeteik

Nem minden sportimádó hajszálvékony, ettől függetlenül egészségesen élnek, és minden teltebb férfit és nőt arra inspirálnak, hogy soha ne adják fel, és soha ne hagyják elhitetni magukkal, hogy ők kevesebbet érnek a pluszkilóik miatt. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Ne add fel! A motiváció megtartásának 10 lépésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170512-a-motivacio-megtartasanak-tiz-lepese.htmlKezded unni a megszokott mókuskereket? Nem tudod, merre tovább? Enervált vagy ahelyett, hogy fitt és büszke lennél? Íme, Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés- és táplálkozás-szakértőjének, személyi edzőjének 10 nagyszerű tippje, ami segít feltöltődni és visszanyerni a motivációdat. Ez Zsír!--Nők szteroid előtt és szteroid után - Durva fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-nok-szteroid-elott-es-szteroid-utan-durva-fotok.htmlA hosszú időn keresztül nagy dózisban szedett szteroid elképesztő módon alakított át embereket. A következőkben négy olyan nőt, olyan sportolót mutatunk be, akiknek tönkretette az életét a szer. Ez Zsír!--Így sportol a 7. hónapban a magyar aerobikedző, Sziklai Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-interju-sziklai-ildiko-aerobic-oktatoval-aki-kismamakent-is-sportol.htmlIldikót az Instagramról ismerjük: hétről hétre láttuk, ahogy egyre nagyobb pocakjával posztolja a képeket az edzőteremből. A 26 éves lány ugyanis a 30. hétben jár, hamarosan életet ad első gyermekének. Most kifaggattuk arról, hogyan változtatott az edzéseken, illetve mit gondol azokról a fitneszőrültekről, akik az utolsó hónapban is komoly erőgyakorlatokat végeznek. Ez Zsír!--Vidám étkezések, szuper konyhai kiegészítők - Bazár!http://www.life.hu/ez-zsir/20170419-vidam-etkezesekhez-kiegeszitok.htmlA hétköznapi rohanások után hétvégén az étkezéseknek is jobban megadjuk a módját. Legalábbis meg kellene. Ehhez pedig szuper változatosságot biztosítanak a vidám konyhai kiegészítők, amelyekkel feldobhatjuk a reggeli tojást vagy éppen palacsintát, de egy csokis keksz is izgalmasabb, ha békakirályos és a torta is lenyűgözőbb, ha masnis. Ez Zsír!OrigoEgy igazi kecskevilágban jártunk: interjú sajtkészítésről és tudatos étkezésrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170413-a-kecskevilagban-jartunk-interju-a-sajtkeszitesrol-tudatos-etkezesrol.htmlHabár a kecskék tartásáról és a sajtkészítésről fogalmuk sem volt, az élet mégis úgy hozta, hogy most ezzel foglalkoznak. A kezdeti 4 kecskéből lett 14, majd 40, majd 110, és hozzá jöttek a mangalicák, disznók és baromfik, mindebből pedig megszületett egy vállalkozás, ami a hagyományokat, a finom ízeket, az adalékanyag-mentes termékeket helyezi mindenek fölé. Ez Zsír!OrigoA fogyás 10 aranyszabálya http://www.life.hu/ez-zsir/20170411-a-fogyas-10-aranyszabalya-nagy-dora-taplalkozasszakertetol.htmlSzeretnél magabiztosan végigmenni a strandon a vadiúj bikinidben? Jó lenne úgy napozni, hogy nem kell behúzni a hasad? Azonban van rajtad néhány kiló plusz, amitől szívesen megszabadulnál? Még nem késő! Mit kell tenned mindezért? Íme, néhány hasznos tipp és trükk Nagy Dórától, a BioTechUSA edzés- és táplálkozás-szakértőjétől, személyi edzőtől. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.