Katherine Heigl 23 kilót szedett fel a várandóssága alatt

Forrás: Instagram/Katherine Heigl -
terhesség Katherine Heigl hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katherine Heigl két örökbefogadott gyermeke mellé nemrég adott életet férjével közös első babájuknak. A színésznő élvezte a terhessége minden egyes percét, de azt 23 kiló pluszt nem, amit a várandóssága alatt felszedett.

Teljes lehet a boldogság Katherine Heigl családjában, hiszen két örökbefogadott gyermeke mellé nemrég született egy sajátja is. Egy tündéri kisfiúnak adott életet a 38 éves színésznő, és bár élvezte a terhességet, a testét nagyon megviselte a baba kihordása. A kilók is szépen szaladtak fel rá, pillanatnyi pánik fogta el amikor rájott, mennyit is hízott.

Katherine Heigl 23 kilót szedett fel terhessége alatt Forrás: Instagram/Katherine Heigl

Annak ellenére, hogy figyeltem az étkezésemre, és túráztam is hetente ötször, a kilók csak úgy szaladtak fel rám.

blogjában

végül 23 kilót szedett fel a várandóssága alatt.

Pillanatnyi pánik fogta el, amikor rájött, mennyit is hízott, de csodával határos módon a baba születése utáni első 10 napban csak úgy lecsusszant róla 13 kiló. Aa többi még várat magára, de ahogy a színésznő fogalmazott, ez rendben is van így, türelmesen és lassan szeretné visszaszerezni szülés előtti alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.