Zimány Linda kockás hasa második helyet érdemelt a fitneszversenyen: fotó

2017.10.16. 12:17

Rengeteg edzéssel és lemondással jár egy olyan test, amilyennel Zimány Linda is büszkélkedhet. A modell részt vett a 15. Fitparádén, komoly munkáját pedig ezüstéremmel jutalmazták.

Már tudjuk, mivel töltötte Zimány Linda az elmúlt hónapjait: edzésekkel. Nemrég pedig meg is mutatta, mi lett a komoly munkájának eredménye. A modell részt vett a 15. Fitaparádén, ahol a a FitModel World Woman Open over 170 cm kategóriában indult, először az életében. Ahhoz képest, hogy nem vett még részt ilyen versenyen, remekül szerepelt.

Zimány Linda kockás hasa második helyet érdemelt

Forrás: Asztalos Dávid
Exkluzív interjú Zimány Lindával

Ha valaki követi Zimány Linda Instagram-oldalát, már gyaníthatta, hogy a sok edzőtermi, és egyre több kockahasas fotó bizony nem véletlen. Kiderült, Linda a hétvégi Fitparádén fitneszmodellként fogja megmérettetni magát. Hogy miért vállalta a versenyt és mennyire volt kemény a felkészülési időszak - erről mesélt nekünk.

Linda komoly mezőnybe került, a magyar lányok mellett Szerbiából, Ukrajnából, Kazahsztánból, Belgiumból, Olaszországból is érkeztek versenyzők, így végül több mint 130 lány lépett délután a színpadra. A rengeteg versenyző közül mégis két magyar lány állhatott dobogóra: Zimány Linda a második lett, Bálizs Anett, a Jóban Rosszban színésznője pedig az első helyet érdemelte ki. 

Zimány Linda teste tényleg tökéletes

Forrás: Asztalos Dávid
Zimány Lindamásodik helyezésFitparádé