pózolás Sarka Kata karcsú szexi fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata, az örök elégedetlen, végre elérte a versenysúlyát. Szívből örülünk. 

Sarka Kata mindig odafigyel a megjelenésére és a kilókra. Ha esetleg kicsit elengedné magát, már kapja is elő a futócipőt, és kegyetlenül futja a köröket, míg vissza nem nyeri a tökéletes alakját. Vagy ellátogat az edzőterembe, ahol fotókat is készít a rajongóknak.

Most azonban arról mesélt, hogy hosszú idő után újból önmaga lehet, ugyanis kemény munkával leadott 7 kilót. Ráadásul mindezt kevesebb, mint 2 hónap alatt sikerült elérnie, aminek rettentően örül.

Képeket is posztolt a közösségi oldalára, amelyeken jól látszik, hogy a kétgyermekes műsorvezető milyen elképesztően karcsú. Ám a rajongók nem feltétlen értenek egyet Katával, bizonyos vélemények szerint túlságosan mű kezd lenni a szexi szépség viselkedése.

"Kata csinos vagy, de ne állj ilyen mereven. Legyél természetesebb.Sokkal helyesebb leszel. A mosolyod is kezd mű lenni, nem tudom miért. Ha természetes a mosolyod, sokkal szebb vagy."

"Vádlira dolgozni kéne, mert elég kis alaktalan."

"Még jobban kiemeli a két hatalmas gumilabdát."

De természetesen többen is Kata védelmére keltek, és rengeteg elismerő hozzászólást is kapott.

Így tartják magukat formában a sztárok: videó!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.