Durva kommenteket kapott Sarka Kata: ezzel verte ki a biztosítékot

Sarka Kata smink konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata legújabb fotója borzolja a kedélyeket az Instagramon: nem mindenkinek tetszik, hogy a kétgyermekes anya teljes sminkben jár edzeni. 

Sarka Kata ismét betekintést engedett a konditeremben töltött délutánjába. Posztolt egy fotót a közösségi oldalára, ám a rajongók egy része kiakadt a kép láttán. Sokan nem tartják életszerűnek, hogy Kata kibontott hajjal, teljes sminkben sportol.

"Talpig sminkben edzel? Persze fent kell tartani az érdeklődést, reklámozni a márkákat stb. de biztos, hogy nem sminkben kiengedett hajjal.."

"Ilyenkor az emberek általaban a munkájukat végzik, és nem fotózkodni mennek le az edzőterembe! Bár megmondom őszintén, én is szívesen tevékenykednék az ingyenes éves bérletemmel a teremben, a sponzorok által adott edző szettemben, és jóízűen szürcsölném az ajandék fehérjémet "mert nekem ez jár"!

Ki van most épp edzőteremben? Tageljétek be magatokat ;) #gymlife #stressout #fitlife #sarkakata

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Természetesen, a negatív hangvételű kommentelek mellett számtalan dicsérő szó,és rengeteg kedvelés is érkezett: pár óra alatt több mint 2000 ember fejezte ki tetszését a kép alatt. A szexi műsorvezető néhány nappal ezelőtt is magára vonta a figyelmet, mikor bevallotta, hogy Hajdú Péter megcsalta.

Kylie Jenner durva domborulatai: ilyen kerek fenék nincs is!http://www.life.hu/trend/20170117-kylie-jenner-kerek-hatsojat-domboritja-instagramon.htmlKylie Jenner egyre jobban hasonlít méltán híres nővérére, Kim Kardashianra. Na, nem a genetika volt ilyen kegyes hozzá, jó pár beavatkozáson átesett, hogy ezeket a domborulatokat elérje. Megszerzett idomaival előszeretettel büszkélkedik, most épp hátsóját helyezte előtérbe. TrendOrigoIlyen a tökéletes téli kabát – Szerezd be most leárazva!http://www.life.hu/trend/20170116-a-tokeletes-teli-kabat-ismervei-szerezd-be-a-learazasban.htmlEgyáltalán nem úgy néz ki, hogy enyhülni akarna az idő, még mindig röpködnek a mínuszok. Ha eddig úgy gondoltad, hogy idén nem ruházol be egy igazán meleg, új téli kabátba, akkor ezt most ideje újragondolni. Ráadásul itt vannak a leárazások, így a legjobb áron szerezheted be őket. Íme, néhány tipp, hogy a lehető legjobb fazont válaszd, amiben igazán jól érzed magad, és nem is fagysz meg benne. Trend--Béres Alexandra bikiniben szelfizett a hóbanhttp://www.life.hu/trend/20170117-beres-alexandra-szexi-fotot-posztolt-a-kozossegi-falara.htmlBéres Alexandra elképesztően szexi képet posztolt közösségi falára. A fitness lady még azt is bevállalta, hogy fürdőruhában kifeküdjön a hóba. Trend--Tóth Verát csipke melltartóban fotózták: ilyen dögös az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170117-toth-vera-csipkemelltartoban-fotozkodott.htmlTóth Vera rengeteget fogyott a műtéte óta, ez nemcsak az alakján, hanem az önbizalmán is meglátszik. Sokkal szexisebb ruhadarabokat visel, például csipke melltartót. TrendOrigoTök pucéran tekereg Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170117-mihalik-eniko-modell-puceran-jogazik.htmlA csodaszép modell előszeretettel dobja le ruháit, most is így tett. TrendOrigoSzerelmesek ékszerét viseli Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170117-sarka-kata-hajdu-peter-valofelben-levo-felesege-a-szerelmesek-ekszeret-viseli.htmlKülönleges ékszert visel jó ideje Sarka Kata: a világhírű luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét. A karkötő különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval lehet a csuklón rögzíteni. Az alkotók eredeti elképzelése – közel 50 éve – az volt, hogy a karkötőt magának senki nem veheti meg, a férfiak kedveskedtek vele szerelmüknek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.