Elképesztően kerek fenekével taszította le a trónról Kim Kardashiant a fitnesz modell: fotó

Jen Selter kim kardashian fenék Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig Kim Kardashian volt a leghíresebb popó királynő, ám őt Jen Selter fitnesz modell letaszította a trónról.

Elképesztően kerek és formás annak a fitnesz modellnek a popsija, aki miatt Kim Kardashian elveszítette vezető pozícióját.

A fiatal lányt 11,6 millió ember követi az Instagramon, fotóit pedig egyenesen imádják.

Made ya look!

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés,

Wandering around #ad

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés,

Chillen

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés,

A pasik többségét nem igazán zavarja a túlsúlyuk http://www.life.hu/ez-zsir/20171121-a-ferfiak-nagy-resze-nem-foglalkozik-a-tulsullyal.htmlMíg a csajok képesek minden dekát megszámolni, amit elfogyasztanak, addig a férfiak simán nem foglalkoznak azzal, ha van rajtuk némi felesleg. Ez Zsír!--7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171120-ashley-graham-plus-size-modell-inspiralo-idezetei.htmlAshley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től. Ez Zsír!--Kristen Bell számára az egészség a boldogságnál kezdődikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171114-kristen-bell-tippjei-az-egeszseges-elethez.htmlAz egészség Kristen Bell számára kiemelt fontosságú. Mindennap odafigyel arra, hogy milyen ételekkel táplálja a testét, és fontos cél számára, hogy gyermekeit pozitív testtudatra és a sportolás szeretetére tanítsa. Ez Zsír!--Ajda Pekkan 71 éves és 40-nek néz ki: fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171118-ajda-pekkan-71-eves-es-40-nek-nez-ki.htmlSok negyvenes megirigyelhetné Ajda Pekkan kinézetét. A török énekesnő az életkora csaknem felét letagadhatná. Ez Zsír!OrigoVictoria Beckham diétára fogta kislányát, Harper Seventhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171119-victoria-beckham-dietara-fogta-kislanyat-harper.htmlKöztudott, hogy Victoria Beckham mindent megtesz annak érdekében, hogy nádszálvékony maradjon, még a legdurvább diétáktól sem riad vissza. Ám ezúttal nem magát, hanem kislányát kötelezte fogyókúrára... Ez Zsír!--Jane Curnow szép, állítja, ezért nincsenek barátai: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171112-jane-curnow-szep-allitja-ezert-nincsenek-baratai.html50 évesen bikinimodellként keresi a kenyérre valót Jane Curnow, aki elmesélte, miért nincsenek barátai. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.