Csodavíz: 4 nap alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg, ha ezt iszod

Forrás: Shutterstock -
fogyás csodavíz fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány kiló választ csak el álmaid alakjától, vagy szimplán csak jobban akarsz mutatni a strandon? Idd a csodavizet és 4 nap alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg.

Csodavíznek is nevezik azt az egyszerűen elkészíthető italt, amit ha naponta fogyasztasz, leolvasztja rólad a kilókat.

Csodavíz Forrás: Shutterstock

Az elkészítése sem nehéz: két liter vizet tölts egy kancsóba, adj hozzá egy kb. három centis, meghámozott gyömbért, 12 darab friss mentalevelet, közepes kígyóuborkát, vékony szeletekre vágva, valamint egy szintén közepes méretű citromot, szeletelve. Ezeket együtt pihentesd egy éjszakán át, majd idd négy napig reggel, délben és este 1-1 pohárral.

Ha így teszel, akár 3 kilót is leadhatsz, valamint a szervezetedet feltöltöd vitaminokkal.

3+1 tipp családi túrázáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-tippek-csaladi-turazashoz.htmlHa nyár, akkor irány a természet! A jó idő beköszöntével sokkal inkább vágyunk a szabadba, de gyakran okoz fejtörést, hogyan lehet az egész család számára emlékezetes a nyári kirándulás. A következő tanácsok segíthetnek feledhetetlenné tenni a természetben töltött közös időt. Ez Zsír!OrigoVajna Timi paplanfeneke kezd erőre kapnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-vajna-timi-paplanfeneke-kezd-erore-kapni.htmlÚgy tűnik, Vajna Timi négy napja keményen gyúr fenékre. A munka eredményét már látja is, el is büszkélkedett követőinek. Ez Zsír!--Igazi szuperreggeli: a zsírgyilkos zabkásahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180712-igazi-szuperreggeli-a-zsirgyilkos-zabkasa.htmlBiztosan hallottad már, hogy mennyire egészséges zabkását reggelizni, mi pedig most eláruljuk, miért. Néhány perc elkészíteni és még a pocakodról is lekerülnek a zsírpárnák. Ez Zsír!--A sárgadinnye jótékony hatásaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180712-a-sargadinnye-jotekony-hatasai.htmlNyáron dúskálhatunk a finomabbnál finomabb zöldségekben és gyümölcsökben, de van egy közötti, ami igazi csodatévő: ez pedig a sárgadinnye. Rengeteg áldásos hatása van. Ez Zsír!Elképesztően soványra fogyott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180712-elkepesztoen-sovanyra-fogyott-gaspar-evelin.htmlNem újdonság már Gáspár Evelin életmódváltása, ám azt talán senki nem sejtette eddig, hogy ennyire lefogyott. Most bikiniben mutatta meg testét, amitől leesett az állunk. Ez Zsír!--Judy nagyon lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180711-judy-nagyon-lefogyott.htmlTöbb kilótól is sikerült megszabadulnia Judynak, melyet életmódváltásának köszönhet. Az énekesnő csak úgy ragyog. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.